Spectaculair EY-event in Studio 21

EY Event Studio 21
Studio 21 is een locatie die enig is in zijn soort. Wat zou jij doen als jij die tig-vierkante meters scherm beschikbaar hebt voor jouw event? D&B Eventmarketing wist er wel raad mee. Elk jaar organiseert EY dit event met als doel inspirerende ondernemers in de spotlights te zetten. Dit jaar vond het voor de tweede keer plaats in Studio 21. Zo’n 400 ondernemers in spe waren aanwezig en werden getrakteerd op een avond vol inspiratie over ondernemerschap. Voor de finalisten wat dit een spannende uitreiking. Aansluitend was er een walking dinner.

Event Inspiration vroeg aan Jeroen Roozendaal, eventmanager bij het eventbureau, hoe het event verliep en waarom het voor de tweede keer bij Studio 21 werd georganiseerd:

“In 2020 zouden we al naar Studio 21 gaan, maar dat werd door corona een jaar uitgesteld. Vorig jaar kon het gelukkig wel doorgaan. De reden zit hem vooral omdat EY een locatie zocht waar je veel impact kan maken. Het enorme scherm en de grote hoeveelheid techniek bij Studio 21 maakt dat absoluut mogelijk. Wat dat betreft heeft het voor mij het gaafste decor in Nederland qua ‘plug & play’-locatie. Het beviel zo goed dat we het dit jaar, met een ander concept, nog eens over deden en daarmee de verwachtingen van zowel de opdrachtgever als de gasten toch weer overtroffen.”

Lees meer…

Meer weten over awardshows in Studio 21? Lees het hier.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy