MOOIE RUIMTES
VOOR MAGISCHE
EVENTS

Laat je omgeven door beleving in Studio 21. Studio 21 is een unieke eventlocatie in het midden van het land met 1500 M² aan mogelijkheden. Studio 21 is ‘groots’ maar toch intiem: groots in haar state-of-the-art faciliteiten en intiem door haar setting. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Eén aanspreekpunt voor catering, techniek en entertainment. Bekijk de ruimtes van Studio 21 hieronder.

STUDIO

STUDIO

Een unieke arena-setting met verschillende niveaus, 360° LED rondom, een innovatief lichtplafond en geavanceerde geluidsvoorzieningen.

BEKIJK DE STUDIO

FOYER

FOYER

De sfeervolle foyer met alle voorzieningen grenst aan de Studio. De perfecte plek voor je ontvangst, break-out en naborrel.

BEKIJK DE FOYER

LOUNGE BAR

LOUNGE BAR

Direct aan de foyer grenst de loungebar. Deze stijlvolle ruimte doet perfect dienst als ontvangstruimte voor selecte gezelschappen.

BEKIJK DE LOUNGE BAR

BACKSTAGE

BACKSTAGE

Ideale ruimtes waarmee je productie achter de schermen op rolletjes loopt.

BEKIJK BACKSTAGE

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

MEET OUR TEAM

laura@studio21.nl

035 67 77 345
Laura Schippers

Accountmanager