DE STUDIO:
HET CENTRUM
VAN DE MAGIE

Facts & Figures
Impressie
0
º
LED-scherm
0
+
gasten
0
m2

De studio is met haar ronde setting, state-of-the-art techniek en vele branding mogelijkheden een unieke plek die zich kan vormen naar vele verschillende soorten events.

Een productpresentatie? Een beurs, congres of tv-opname? Een feest om je personeel te bedanken? Een theateropstelling voor 1.400 man? Een awardshow met galadiner? Het kan allemaal in onze ronde studio

Daarnaast is Studio 21 ook zeer geschikt voor vele soorten publieksevenementen, denk aan indoor festivals, concerten, inspirerende business evenementen en meer!

Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met 360° LED-schermen en overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt naar niet naar een beleving, maar je zit er middenin.

Een auto lanceren? Laat de auto 360 graden om je gasten heen rijden. Congres voor de agrarische sector? Laat je gasten omgeven door een prachtig Hollands landschap. Bestaat jouw huisstijl uit specifieke kleuren? Laat deze terugkomen in een geweldig design op het LED en in een lichtshow.

FACTS & FIGURES

360º  LED-scherm rondom

5 LED-wings op het podium

Innovatief lichtplafond

Geavanceerde geluidsvoorzieningen

Huur inclusief meubilair

De studio heeft een unieke arena-setting

De studio beschikt over vier terrasvormige delen, elk met drie hoogteniveaus.

  Studio setting standaard
Theater 1.150
Cabaret 520
Receptie 1.600
Diner 750

Een bezichtiging plannen? De beschikbaarheid checken? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345 Contactformulier

IMPRESSIE

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21