JOUW PRODUCTLANCERING
OP SPECTACULAIRE WIJZE
BIJ STUDIO 21

NEEM CONTACT MET ONS OP

ONTDEK DE MAGIE VAN JOUW PRODUCTLANCERING IN STUDIO 21

Ben je klaar om jouw product op spectaculaire wijze te introduceren aan de wereld? Waarom kies je niet voor de magie van Studio 21? Onze state-of-the-art evenementenlocatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke productlancering!

Waarom Studio 21?

High-end techniek: Studio 21 is uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologieën, waardoor jouw product op het grote scherm tot leven komt (of zelfs het podium op rijdt!). Van adembenemende visuals tot meeslepend geluid – we brengen jouw verhaal op een unieke manier tot uiting.

CENTRALE LIGGING EVENEMENTENLOCATIE

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is Studio 21 de ideale locatie waarbij mensen komen vanuit verschillende vestigingen van de organisatie. Dichtbij de snelweg en met 1.500 parkeerplaatsen op het Media Park, een bushalte en treinstation voor de deur maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken. 

Daarnaast is Hilversum Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle TV-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

CULINAIR GENOT

Inhouse cateraar Maison van den Boer neemt jullie graag mee in hun culinaire wereld. Al meer dan 115 jaar is kwaliteit en gastronomie van topniveau in combinatie met creativiteit en oog voor detail datgene wat Maison van den Boer onderscheidt. Het team kijkt er naar uit om het de gasten aan niets te laten ontbreken en gaat graag de uitdaging aan om de verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. 

FULL SERVICE

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. 

Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de inhouse kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken. 

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Laura helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is in Studio 21? Kijk dan snel hier

Events    Heb je geen haast? Of vul je liever een contactformulier in? Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21