ALLE FACILITEITEN
VOOR MAGISCHE
EVENTS

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

Wij gaan dus altijd voor het beste. Echt alles klopt. Dat merk je meteen. Wij verrassen door verwachtingen te overtreffen. Wij willen avontuur. Wij creëren onze eigen paden. Zetten de nieuwe standaard. En dan zijn wij al weer verder. Bekijk wat wij als full service locatie voor jullie kunnen betekenen.

FULL SERVICE

FULL SERVICE

Het team van Studio 21 neemt alle zaken uit handen die jij wenst. Eén aanspreekpunt voor catering, techniek en entertainment. Van creatie tot realisatie.

FULL SERVICE

TECHNIEK

TECHNIEK

Uniek is het maar liefst 360 m² grote LED-scherm in de Studio in combinatie met geavanceerde geluidsvoorzieningen en innovatief lichtplafond. State-of-the art!

TECHNIEK

BRANDING

BRANDING

Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jullie organisatie verweven kan worden in het event en je een verpletterende merkbeleving neer kan zetten.

BRANDING

CATERING

CATERING

De kitchen crew van Oseven, happening and hood, onze inhouse cateraar, legt de lat ver boven het fornuis. En je maakt ze pas echt blij als je zegt: vandaag is de keuken all yours.

CATERING

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Een bezichtiging plannen? De beschikbaarheid checken of een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345
Contactformulier

MEET OUR TEAM

laura@studio21.nl

035 67 77 345
Laura Schippers

Accountmanager