DE STUDIO:
FULL SERVICE

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen.

Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de inhouse kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken.

VAN CREATIE TOT ORGANISATIE

Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

In de Studio hebben wij een zeer ervaren en gevarieerd team zitten met een producer, regisseur, choreograaf, technische crew, cateraar, creatives en meer. Talenten die bijdragen aan die magische beleving , ieder event weer.

PARTNERS

Naast ons geweldige team op locatie hebben wij ook onze partners Tribe Company250K en Production People.

Deze bureaus hebben veel ervaring in het bedenken en produceren van bekende (internationale) events, zoals De Vrienden van Amstel LIVE, ING Business Boost Live en Armin Only, de wereldtour van DJ Armin van Buuren. Samen met deze partners hebben wij ook onze nieuwe show Madame Jeanette geproduceerd. Bij Production People kan je rekenen op de knowhow van de vakbekwame, loyale en creatieve professionals,die het best mogelijke resultaat neer zetten en met de ambitie om steeds innovatief te zijn door de nieuwste technologieën toe te passen.