DE STUDIO:
FULL SERVICE

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen.

Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de inhouse kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken.

VAN CREATIE TOT ORGANISATIE

Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

In de Studio hebben wij een zeer ervaren en gevarieerd team zitten met een producer, regisseur, choreograaf, technische crew, cateraar, creatives en meer. Talenten die bijdragen aan die magische beleving , ieder event weer.

PARTNERS

Naast ons geweldige team op locatie hebben wij ook onze partners Tribe Company250K en Chain.

Deze bureaus hebben veel ervaring in het bedenken en produceren van bekende (internationale) events, zoals De Vrienden van Amstel LIVE, ING BusinessBoot Live en Armin Only, de wereldtour van DJ Armin van Buuren. Samen met deze partners hebben wij ook onze nieuwe show Madame Jeanette geproduceerd. Chain Live Audio, Visuals, Light & Rigging is hét facilitaire bedrijf voor de Nederlandse broadcast- en evenementenindustrie en zo ook voor Studio 21.