DE STUDIO:
FINGER LICKING CATERING

Inhouse cateraar Maison van den Boer neemt jullie graag mee in hun culinaire wereld. Al meer dan 115 jaar is kwaliteit en gastronomie van topniveau in combinatie met creativiteit en oog voor detail datgene wat Maison van den Boer onderscheidt. Het team kijkt er naar uit om het de gasten aan niets te laten ontbreken en gaat graag de uitdaging aan om de verwachtingen waar mogelijk te overtreffen.

Bij Maison van den Boer willen ze de wereld gelukkiger maken, maar ook duurzamer. Als familiebedrijf hechten ze aan de lange termijn. Zo zoeken zij naar oplossingen die voedselverspilling voorkomen. Ook werken ze aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en onze mensen. Die zijn echt onderdeel van onze familie.

De hoofdthema’s van Maison van den Boer zijn: energiebesparing, gebruik van duurzame ingrediënten, optimale afvalscheiding en – boven aan de lijst – het voorkomen van voedselverspilling. In het cateringvak is voedselverspilling nooit helemaal te voorkomen. We zijn ons dus erg bewust van onze verantwoordelijkheid om zo zorgvuldig mogelijk met ons voedsel om te gaan.