DE STUDIO:
FINGER LICKING CATERING

De kitchen crew van Oseven, happening and food, onze inhouse cateraar, legt de lat ver boven het fornuis. Tot ver over de grenzen vinden ze de allerbeste ingrediënten. Als ze wakker worden, willen ze eerst een nieuwe smaakcombinatie proberen. En je maakt ze pas echt blij als je zegt: vandaag is de keuken all yours.

Zij creëren herinneringen. Herinneringen aan waanzinnige events, onvergetelijke avonden en sensationele gerechten. Oseven maakt je dromen waar, zet er een kers op en laat je nog maanden flabbergasted achter.

Het team gaat graag samen met jullie aan de keukentafel zitten om jullie wensen en smaken te bespreken om daarna een uitgebreid cateringvoorstel te maken passend bij het event.

Bij Oseven willen ze de wereld gelukkiger maken, maar ook duurzamer. Als familiebedrijf hechten ze aan de lange termijn. Zo zoeken zij naar oplossingen die voedselverspilling voorkomen. Ook werken ze aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en onze mensen. Die zijn echt onderdeel van onze familie.

De hoofdthema van Oseven zijn: energiebesparing, gebruik van duurzame ingrediënten, optimale afvalscheiding en – boven aan de lijst – het voorkomen van voedselverspilling. In het cateringvak is voedselverspilling nooit helemaal te voorkomen. We zijn ons dus erg bewust van onze verantwoordelijkheid om zo zorgvuldig mogelijk met ons voedsel om te gaan.