STATE-OF-THE-ART
TECHNIEK

Als het gaat om events dan verandert er de laatste jaren het meest op het gebied van techniek. Grote of kleine evenementen, techniek wordt alsmaar belangrijker. Er is steeds meer mogelijk en het kan allemaal sneller, scherper, grootser en innovatiever.

Wij nemen we onze gasten mee in het beste wat er te krijgen is, gewoon bij ons, in Hilversum; state-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn. Bekijk hieronder hoe je jouw content kunt aanleveren om dit op de schermen tot leven te laten komen.

Venuerider Studio 21

LED RONDOM

Uniek is het maar liefst 360° LED-scherm in de Studio. Door het verbluffende driedimensionale effect van de LED schermen rondom worden de gasten continu verrast en letterlijk meegenomen in het programma. Het LED scherm is te verdelen in drie onderdelen:

  • Right / Left ronde LED wand (bestaande uit 2 delen)
  • On Stage 5 LED wings
  • LED koker

GELUID

Studio 21 beschikt over geavanceerde geluidsvoorzieningen. Ook zijn er basis geluidsvoorzieningen in de Foyer.

LICHT

In de Studio gaan we all out met een innovatief lichtplafond. Voor elk event wordt bewegend effectlicht op maat gemaakt. De Foyer is voorzien van sfeerverlichting door middel van diverse spots.

SPECIAL EFFECTS

Studio 21 beschikt ook over een aantal exclusieve faciliteiten en special effects om van jouw event een spektakel te maken waar iedereen zich over verwondert. Let’s sparkle! 😉