BRANDING

Om jouw merkbeleving nu écht een energie boost te geven is het essentieel om medewerkers, relaties en opdrachtgevers aan een (live) communicatietraject en een evenement te laten deelnemen. Creatieve events waarmee je een unieke ervaring creëert en je merk een podium geeft.

In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jouw merk verweven kan worden in het event. Wij hebben slimme tools om de hele venue te stijlen naar specifieke wensen.

We nemen je graag mee vanaf de entree:

Rider Bannerset
Rider Content LED-schermen

ENTREE

Boven de entree hangt een groot LED-scherm waar content op geplaatst kan worden. Dit kan een stilstaand beeld zijn, een video of zelfs interactieve content. Dit LED-scherm vormt een goed herkenningspunt voor mensen op weg naar jouw event op het Media Park.

FOYER

In de Foyer zijn 42 frames aanwezig die ook ten behoeve van branding ingezet kunnen worden. Er zijn diverse maten beschikbaar. Hiervan zijn 21 stuks standaard gevuld met beeld van Studio 21.

LED RONDOM

Vergeet natuurlijk niet het 360° aan LED rondom in de Studio waar je de branding geheel kan doortrekken.

Een auto lanceren? Laat de auto 360 graden om je gasten heen rijden. Congres voor de agrarische sector? Laat je gasten omgeven door een prachtig Hollands landschap. Bestaat jouw huisstijl uit specifieke kleuren? Laat deze terugkomen in een geweldig design op het LED en in een lichtshow.