Dutch IT Channel Awards

Dutch IT Channel Awards

Op 14 maart 2024 was het weer zover; de Dutch IT Channel Awards! De awards erkennen uitmuntendheid in de Nederlandse IT-industrie op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. De negende editie van de Dutch IT Channel Awards was wederom het grootste Nederlandse IT-netwerkevenement van het jaar. Bijna 800 leveranciers, distributeurs, resellers en andere professionals uit de IT-industrie kwamen samen in Studio 21 in Hilversum. Tijdens de ceremonie werden awards uitgereikt in 24 categorieën, waaronder VAR of the Year, MSP of the Year, Cloud Distributor of the Year en Security Innovator of the Year.

 

Feestelijk ontvangst

Dit event was ingevuld als een awardshow , met het doel om te netwerken en de successen te vieren van collega’s! Bij entree werden de gasten als echte VIP’s ontvangen bij de perswand met roze loper. Daar voorbij gelopen werden ze ontvangen met bubbels en een hapje. Hier was de mogelijkheid om te netwerken perfect! Bij het slaan van de gong was het tijd om door te lopen naar de Studio …

Awardshow

De brandingmogelijkheden in de Studio werden goed benut. Het 360graden LED-scherm werd gebruikt als aankondiging van de winnaar in eigen huisstijl. De indeling van de avond  was een aaneensluiting en afwisseling van gerechten, bekend maken van de winners én entertainment. Tijdens het laatste deel gingen zelfs de voetjes van de vloer! Het was een avondvullend programma, waar tijdens de naborrel in de Foyer nog languit over nagepraat kon worden. Wil je weten wie er allemaal met een award naar huis zijn gegaan, kijk dan op de website van Dutch It Channel Awards.

Ook jouw awardshow, galadiner, of eigen event in Studio 21?

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw event een eigen invulling geven? Weet dat er veel kan! Je kan ook verder kijken op de website bij al onze andere events. Meteen een vrijblijvende afspraak inplannen? Ook dat kan! Bel ons via 035 677 7345 . Mocht je benieuwd zijn naar alle specificaties van de Studio, klik dan hier.

 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy