STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

AWARD SHOWS!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stiekem wil iedereen winnen en leeft toe naar dat moment dat wordt gezegd: And the winner is….. Het maakt niet uit hoeveel awardshows je hebt meegemaakt, het blijft een van de meest opwindende evenementen voor een branche of organisatie. Of het nu gaat om een intieme prijsuitreiking of een grootschalige awardshow, Studio 21 biedt een veelzijdige en flexibele ruimte die zich moeiteloos aanpast aan de unieke eisen van jouw awardshow.

Branding van Awardshow tot Z

Bij het organiseren van een indrukwekkende awardshow is de keuze voor de juiste locatie cruciaal. Studio 21 biedt een setting waar je groots kunt uitpakken; een plek waar gasten al bij de entree beseffen dat hen een onvergetelijke avond te wachten staat. Bij Studio 21 staat alles in het teken van beleving en maatwerk. De mogelijkheden voor signing, branding en styling zijn eindeloos, en overal in de locatie kan gemakkelijk de unieke sfeer van het evenement worden geïntegreerd. Het toegewijde team van Studio 21 denkt graag mee over hoe het DNA van de opdrachtgever naadloos kan worden verweven in het evenement. Met slimme tools wordt de hele venue gestyled volgens specifieke wensen.

Meer info over de faciliteiten

Capaciteit en indeling van onze awardshows

Studio 21 is met haar ronde arena setting perfect om alle gasten te betrekken bij het spektakel van jouw awardshow. Hierbij word je geholpen door 360° LED-schermen die met behulp van onze andere technische voorzieningen ervoor zorgen dat gasten zich midden in de beleving wanen. Onze studio heeft plaats voor meer dan 900 gasten die plaats kunnen nemen op zowel de begane grond als de 2 hoger gelegen tribunes die elk met een verhoging van 40 centimeter ervoor zorgen dat alle gasten een perfect zicht hebben op het midden van de Studio.

Studio 21 onderscheidt zich door haar unieke ronde arena setting, die perfect is ontworpen om alle gasten volledig te betrekken bij het spectaculaire schouwspel van jouw awardshow. Deze opstelling wordt versterkt door het gebruik van geavanceerde 360° LED-schermen, die in combinatie met onze state-of-the-art technische voorzieningen ervoor zorgen dat gasten zich niet slechts toeschouwers voelen, maar daadwerkelijk deel uitmaken van de meeslepende beleving. De 360° LED-schermen vormen het kloppende hart van de show, waarop adembenemende content, grafische elementen en op maat gemaakte branding naadloos samenkomen.

Meer info over de ruimtes

Awardshows op een centrale locatie en goede bereikbaarheid

Genesteld binnen het beroemde Media Park van Hilversum, biedt Studio 21 niet alleen een centrale locatie in het charmante Hilversum, maar is het ook verankerd in het kloppende hart van de Nederlandse mediawereld. Deze strategische ligging maakt de studio gemakkelijk bereikbaar vanuit alle windstreken, waardoor het een aantrekkelijke bestemming wordt voor awardshows met een nationaal en internationaal publiek.

Er is geen tekort aan transport opties met een ruime parkeerplaats van 1500 plekken en een treinstation voor de deur. De nabijheid van snelwegen en goede infrastructuur in en rondom Hilversum maken Studio21 tot een van de best bereikbare evenementenlocaties in Nederland. Hierdoor hebben genomineerden geen excuus om niet te komen. 

LAAT STUDIO 21 HELPEN

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

En de winnaar is…

Neem zo snel mogelijk contact met ons op en “win” onze vrijblijvende rondleiding waar we graag met je praten over jouw wensen terwijl we samen alvast visualiseren hoe de awardshow er uit komt te zien!

Ook met andere vragen of om onze beschikbaarheid te checken helpt ons team je graag!

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21