STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

AWARD SHOWS!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stiekem wilt iedereen winnen en leeft toe naar dat moment dat wordt gezegd: And the winner is….. Het maakt niet uit hoeveel gala’s of awardshows je hebt meegemaakt, het blijft een van de meest opwindende evenementen voor een branche of organisatie. Studio 21 is locatie bij uitstek als je de bezoekers van jouw event wilt imponeren.

BRANDING VAN A tot Z

Bij een gala of een award show organiseren, past een locatie waar je groots kunt uitpakken; waar je gasten al bij de entree weten dat ze een onvergetelijke avond tegemoet gaan. Bij Studio 21 draait alles om beleving en maatwerk! Overal kun je gemakkelijk signing, branding of styling inhangen. Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van de opdrachtgever verweven kan worden in het event. Wij hebben slimme tools om de hele venue te stijlen naar specifieke wensen. We nemen je graag mee vanaf de entree:

  • Boven de entree hangt een groot LED-scherm waar content op geplaatst kan worden. Dit kan een stilstaand beeld zijn, een video of zelfs interactieve content. Dit LED-scherm vormt een goed herkenningspunt voor mensen op weg naar jouw event op het Media Park.
  • In de Foyer, de ontvangstruimte zijn 42 frames aanwezig die ook ten behoeve van branding ingezet kunnen worden. Er zijn diverse maten beschikbaar.
  • En natuurlijk het pronkstuk van Studio 21. Het 360° aan LED rondom in de Studio waar je de branding geheel kan doortrekken.

 

WE HOUDEN JULLIE NIET LANGER MEER IN SPANNING, DE WINNAAR IS…

Wij nemen de gasten graag mee in het beste wat er te krijgen is, state-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn. Geen lange intro met tekstjes, maar dynamisch instartjes vliegend over het 360º  LED-scherm, een indrukwekkende lichtshow om de spanning op te bouwen tot aan special effects om de zaal letterlijk weg te blazen!

Meer info over de ruimtes
Meer info over de faciliteiten

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21