SAN Accenten 2023

SAN ACCENTEN 2023

30 mei 2024; het is weer tijd voor de jaarlijkse SAN Accenten. Tijdens de feestelijke uitreiking bij ons in Studio 21 werden alle winnaars bekroond! Stuk voor stuk stonden prachtige merken voor een volle zaal op het podium om hun SAN Accent in ontvangst te nemen.

Naast de mooie lijst met 41 SAN Accenten 2023 uit de 12 reguliere categorieën, werden ook de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en het SAN Next Merkenbouwer Accent 2023 bekend gemaakt. Wil je weten wie er allemaal met een SAN Accent naar huis is gegaan? Kijk dan hier op hun website.

Feestelijk ontvangst

Met een muzikaal ontvangst in de Foyer van Floorjaxx werd de toon goed gezet! Verder werd iedereen op de foto gezet voor de perswand om een mooie herinnering te hebben aan de avond. Met een cocktail in de ene hand een een complimentje in je broekzak van de Complimentenmakers werd de spanning toch wel lichtelijk opgebouwd naar het moment van uitreiking. Bij het slaan van de gong werd iedereen in volle spanning naar onze Studio verplaatst.

 

Awardshow

Het avondvullende programma werd warm geopend door de host van de avond en het werd een combinatie van catering, uitreiking van een SAN Accent en entertainment. De avond zette zich voort in de vorm van een afterparty met daarbij een knallend optreden van de Boomerang Band en de mogelijkheid om in de photobooth jezelf vast te leggen op de memorabele avond.

Ook jouw awardshow, galadiner, of eigen event in Studio 21?

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw event een eigen invulling geven? Weet dat er veel kan! Je kan ook verder kijken op de website bij al onze andere events. Meteen een vrijblijvende afspraak inplannen? Ook dat kan! Bel ons via 035 677 7345 . Mocht je benieuwd zijn naar alle specificaties van de Studio, klik dan hier.

 

Foto’s zijn gemaakt door Paul Ridderhof

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy