BEZOEKERSINFO

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Media Park is het de ideale locatie voor nationale en internationale gasten. Dichtbij de snelweg en met 1.500 parkeerplaatsen, een bushalte en treinstation voor de deur en 30 minuten rijden vanaf Schiphol maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken.

Daarnaast is Hilversum Media Park van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle tv-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

Bekijk onderstaande informatie hoe je gemakkelijk de weg vindt.

Voer onderstaand adres in op je navigatiesysteem:

Media Parkboulevard
1217 GP Hilversum

Op de rotonde neem je de afslag hoofdentree Mediapark, herkenbaar door het gekleurde gebouw van Beeld & Geluid aan de linkerkant. Parkeer gemakkelijk op parkeerdek A van het Media Park, direct gelegen aan je rechterhand wanneer je het Media Park oprijdt. Als je het terrein aan de rechter kant verlaat, loop je richting Studio 21 (Joop van den Endeplein 7).  Loop de gehele boulevard af tot je bij het grote LED-scherm bent. Hier is de ingang van het Studio 21.

Deze bezoekersingang is alleen lopend bereikbaar.

Vanaf het perron van station Hilversum Media Park zie je het Media Park direct liggen. Via de traverse loop je het park op. Wanneer je aan het einde van de traverse de trap afloopt, zie je het grote LED-scherm recht voor je. Hier is de ingang van het Studio 21.

Voer onderstaand adres in op je navigatiesysteem:

Willem Ruisweg 6
1217 WL Hilversum

Op de rotonde neem je de afslag ‘ingang businesspark’ en rij je onder de slagboom door. Je gaat links en meteen weer links de ‘Jos Brinklaan’ in. Rij verder de heuvel op onder het RTL-gebouw en sla bovenaan rechtsaf. Je rijdt dan langs de backstage ingang en 200 meter verder ben je bij het loading dock van Studio 21.