STUDIO 21  BACK TO
OUR ROOTS!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Studio 21 heeft zijn oorsprong als een televisiestudio en deze rijke geschiedenis maakt het tot een ideale locatie voor diverse televisieopnames. De locatie is doordrenkt met de sfeer van creativiteit en entertainment, waardoor het een uitstekende keuze is voor het vastleggen van boeiende en professionele televisieproducties.

De afgelopen tijd hebben TV en Studio 21 elkaar ook weer vaker gevonden met o.a. de kerstconcerten van Omroep Max, de Zapp Awards, The Roast of Famke Louise (Comedy Central) en natuurlijk Eurovision ‘Europe Shine A Light’. De camera’s staan te draaien en de plaatjes zijn nog mooier dan vroeger door de te gekke nieuwe setting!

Wat onze studio uniek maakt ten opzichte van alle andere studio’s vraag je je waarschijnlijk af. Studio 21:

  • is standaard voorzien van high-end techniek; geavanceerd surround geluidssysteem, innovatief lichtplafond & meer!
  • heeft 360° LED rondom (Right / Left ronde LED wand, onstage 5 LED wings, midden LED koker) waardoor jouw content tot leven komt.
  • biedt mogelijkheden voor live publiek, maar ook voor digitale publiekstribunes op de LED wall.
  • heeft een in-house cateraar die voor de lekkerste food & beverages zorgt.
  • en heeft ruime backstage ruimtes inclusief 14 kleedkamers.

Met geavanceerde technologische voorzieningen, hoogwaardige apparatuur en een ruime indeling biedt Studio 21 een veelzijdige omgeving voor diverse tv-opnames. Of het nu gaat om live-uitzendingen, talkshows, muziekoptredens, realityprogramma’s of andere televisieformats, de studio is ontworpen om aan de eisen van moderne televisieproducties te voldoen.

Meer info over de faciliteiten

Benieuwd naar alle technische specificaties van onze high-end locatie? Neem contact op en wij sturen je de benodigde informatie op. Onze specialisten staan ook klaar voor vragen en extra informatie. 

De ruimte is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met aandacht voor detail in set design en belichting. Dit draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht van elke TV opname en versterkt de algehele kwaliteit van het geproduceerde materiaal.

Meer info over de ruimtes

Bovendien beschikt Studio 21 over een ervaren team van professionals, waaronder belichting specialisten en geluidstechnici, die samenwerken om een naadloze uitvoering van televisieopnames te waarborgen. De combinatie van technische capaciteiten en vakmanschap maakt Studio 21 een betrouwbare partner voor elke tv-productie, of het nu gaat om nationale uitzendingen, internationale programma’s of online content.

Kortom, de historische achtergrond als televisiestudio en de moderne faciliteiten maken Studio 21 een perfecte keuze voor iedereen die streven naar hoogwaardige, professionele televisieopnames in een omgeving die doordrenkt is met de rijke traditie van het medium.

Laat Studio 21 je helpen!

ONE LOOK IS A THOUSAND WORDS

Bekijk hieronder diverse impressies van TV-opnames die reeds in Studio 21 zijn opgenomen!

“ONZE LOCATIE LEEFT VOOR LIVE EVENTS, MAAR NU WILLEN WE ONZE LOCATIE OOK VERBINDEN AAN DE TV-KIJKER & ONLINE-KIJKER THUIS!” 

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag maken we een afspraak om al je wensen op een rijtje te zetten en je een rondleiding te geven.

Wil je een kijkje nemen, de beschikbaarheid checken of wil je iets anders weten? Wij helpen je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21