STUDIO 21:
IT’S A KIND OF MAGIC 

NEEM CONTACT MET ONS OP

IT’S A KIND OF MAGIC: Een eindejaarsbijeenkomst in Studio 21 om nooit te vergeten 

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om het jaar in stijl af te sluiten. Wat is een betere manier om dat te doen dan met een sprankelende eindejaarsbijeenkomst bij Studio 21 die je niet snel zal vergeten?  

ONE OF A KIND 

Studio 21 is de perfecte locatie voor jouw eindejaarsbijeenkomst. Het is een ervaring op zich, een kans om de banden te versterken, te genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes en te dansen op de beste muziek.

Door de arena setting en state-of-the-art techniek kan Studio 21 omgetoverd worden tot een ware club met verschillende DJ’s en artiesten midden in de zaal. Hierdoor staat het publiek dicht op de artiest wat de beleving spectaculair maakt. 

Zo verras je jouw gasten met twee verschillende werelden. We fight boring party’s! Everything is possible. Dus heb jij een te gek idee? Creatief concept? En wil je dit werkelijkheid maken; bel ons op en we maken dit voor je mogelijk! 

Hier zijn enkele redenen waarom Studio 21 perfect is voor jouw eindejaarsbijeenkomst:  

CENTRALE LIGGING EVENEMENTENLOCATIE

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is Studio 21 de ideale locatie waarbij mensen komen vanuit verschillende vestigingen van de organisatie. Dichtbij de snelweg en met 1.500 parkeerplaatsen op het Media Park, een bushalte en treinstation voor de deur maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken. 

Daarnaast is Hilversum Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle TV-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

CULINAIR GENOT

Inhouse cateraar Maison van den Boer neemt jullie graag mee in hun culinaire wereld. Al meer dan 115 jaar is kwaliteit en gastronomie van topniveau in combinatie met creativiteit en oog voor detail datgene wat Maison van den Boer onderscheidt. Het team kijkt er naar uit om het de gasten aan niets te laten ontbreken en gaat graag de uitdaging aan om de verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. 

FULL SERVICE

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. 

Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de inhouse kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken. 

Meer info over de ruimtes
Meer info over de faciliteiten

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Laura helpt je graag.

Of ben je op zoek naar een ander evenement om te organiseren bij studio 21? Kijk dan hier verder! 

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21