BETOVEREND AFSLUITEN:
EEN ONVERGETELIJKE EINDEJAARSBIJEENKOMST IN STUDIO 21 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Terwijl het jaar zijn laatste hoofdstuk nadert, wordt het tijd om op een betoverende wijze afscheid te nemen. Wat is er passender dan een sprankelende eindejaarsbijeenkomst bij Studio 21 die je voor altijd in herinnering zult houden?

EEN EINDEJAARSBIJEENKOMST ALS GEEN ANDER

Studio 21 is dé ultieme locatie voor jouw onvergetelijke eindejaarsbijeenkomst. Hier bieden we niet zomaar een feest, maar een ervaring op zich – een gelegenheid om banden te versterken, te genieten van culinaire hoogstandjes en te dansen op de beste muziek.

Wat Studio 21 echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de ruimte om te toveren tot een magische club, helemaal in het feestthema van jouw keuze. Dankzij de arena-opstelling en state-of-the-art technologie kan de studio veranderen in een levendige club setting met verschillende DJ’s en artiesten midden in de zaal. Het publiek staat dicht op de artiesten, waardoor de beleving van het eindejaarsfeest spectaculair wordt.

Bij Studio 21 draait alles om jouw visie. We moedigen je aan om met gekke ideeën en creatieve concepten te komen. Jouw wensen zijn onze prioriteit en we zullen er als full-service provider met jaren aan ervaring alles aan doen om jouw ideale eindejaarsbijeenkomst werkelijkheid te maken.

Meer info over de faciliteiten

HOE MEER MENSEN DES TE GROTER HET PLEZIER

Met een indrukwekkende capaciteit tot totaal 1600 personen in onze ruime Studio en Foyer, biedt Studio 21 de perfecte setting voor zowel grootschalige als meer intieme, exclusieve eindejaarsbijeenkomsten.

Onze ruime Studio is ontworpen om grotere groepen te verwelkomen, terwijl de aangrenzende Foyer een warme en uitnodigende sfeer creëert, ideaal voor exclusieve bijeenkomsten waar persoonlijke interactie centraal staat. Of je nu van plan bent om met een groot aantal collega’s het jaar feestelijk af te sluiten of een selecte groep belangrijke stakeholders te ontvangen bij een kleiner eindejaarsfeest, Studio 21 past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

De veelzijdigheid van onze locatie biedt niet alleen ruimte voor een groot aantal gasten, maar stelt ons ook in staat om intieme hoekjes te creëren voor meer persoonlijke gesprekken. Of het nu gaat om een grootschalig bedrijfsevenement of een exclusieve bijeenkomst met een select gezelschap, Studio 21 garandeert een memorabele eindejaarsbijeenkomst, op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen en doelen.

Meer info over de ruimtes

IDEAAL GELEGEN VOOR EINDEJAARSBIJEENKOMSTEN

Gelegen in het midden van het Hilversum Media Park, ligt Studio 21 niet alleen op een centraal punt in Nederland, maar ook een ideale ontmoetingsplaats voor mensen uit diverse vestigingen van jouw organisatie. De ligging nabij de snelweg, met 1.500 beschikbare parkeerplaatsen op het Media Park, een nabijgelegen bushalte en treinstation, maakt Studio 21 gemakkelijk toegankelijk vanuit alle hoeken van het land. Zo kan elke bezoeker zelf kiezen of ze zelf willen rijden, met collega’s mee rijden of toch liever het OV pakken naar de eindejaarsbijeenkomst.

Wat de locatie nog aantrekkelijker maakt, is de bruisende sfeer van het Media Park, dat altijd aan het veranderen is. Naast de betovering van de vele TV-studio’s, zijn er in het park steeds meer horecavoorzieningen en andere gezellige plekken te vinden. Het is niet alleen een plek voor zakelijke ontmoetingen zoals, maar ook een gebied waar de magie van entertainment samensmelt met een groeiend aanbod van sociale en recreatieve voorzieningen.

Onze Inhouse Cateraar Betovert Jouw Eindejaarsfeest

Het laatste feest van het jaar verdient niets minder dan een sensationeel assortiment voor de smaakpapillen. Bij Studio21 streven we ernaar dat er op de weg naar huis van de eindejaarsbijeenkomst niet alleen wordt gesproken over de prachtige locatie, het entertainment, maar ook over de verschillende culinaire hoogstandjes die aanwezig waren.   

Onze Inhouse cateraar levert elk jaar weer de lekkerste en mooiste creaties bij eindejaarsbijeenkomsten. Het niveau van detail en de ongeëvenaarde kwaliteit van hun creaties zijn geworteld in het DNA van het bedrijf, waardoor elk gerecht een kunstwerk op zich is. Met meer dan 115 jaar ervaring staat onze cateraar synoniem voor gastronomische excellentie en verfijning. 

Laat Studio 21 je helpen!

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

HET JAAR MET EEN EINDEJAARSFEEST AFSLUITEN?

Maak van jouw eindejaarsbijeenkomst een onvergetelijke ervaring bij Studio 21. Ontdek onze veelzijdige ruimtes, culinaire hoogstandjes en ideale ligging. Neem contact op voor meer informatie en laat ons jouw laatste feest van het jaar transformeren tot een betoverend moment. “Cheers to a magical celebration at Studio 21!”

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21