STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

CONGRESSEN & SYMPOSIA!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Een congres/symposia dient te prikkelen en te inspireren. Het dient de deelnemers bij te blijven en tot persoonlijke acties te stimuleren op basis van nieuwe inzichten. Studio 21 is de perfecte locatie om een event te organiseren die mensen niet snel vergeten.

DYNAMISCH CONGRES

Een dynamisch congres/ symposia ontstaat wanneer momenten van luisteren en interactie elkaar op juiste wijze afwisselen. Ook een aantal verrassende elementen en entertainment tijdens de dag bevorderen de dynamiek. Neem de deelnemers mee in jouw verhaal en prikkel ze op de juiste manier!

In de Studio gaan we namelijk all-out met een innovatief lichtplafond. Uniek is het maar liefst 360° grote LED-scherm in de Studio. Door het verbluffende driedimensionale effect van de LED schermen rondom worden de bezoekers continu verrast en letterlijk meegenomen in de beleving. Tot slot beschikt de studio over een zeer geavanceerde geluidsvoorzieningen met een surroundgeluid in de gehele ruimte.

Statig een verhaal houden is dus niet aan de orde in Studio 21. Je kan een all-round beleving creëren dat jouw verhaal ondersteunt en versterkt!

ENTERTAINMENT CONGRES

Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. In de Studio hebben wij een zeer ervaren en gevarieerd team zitten met een schatkist aan contacten voor sprekers en (muzikale) tussenacts die zorgen voor de juiste dynamiek op zo’n dag.

Eén aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek. Eén team met talenten die bijdragen aan die magische beleving, ieder event weer.

CENTRALE LIGGING

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is het de ideale locatie voor nationale en internationale gasten. Dichtbij de snelweg en met 1.500 parkeerplaatsen op het Media Park, een bushalte en treinstation voor de deur en 30 minuten rijden vanaf Schiphol maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken.

Daarnaast is Hilversum Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle TV-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

Meer info over de ruimtes
Meer info over de faciliteiten

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21