STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

CONGRESSEN & SYMPOSIA!

NEEM CONTACT MET ONS OP
NEEM NU CONTACT OP

Congressen en symposia organiseren hoort geen stress te veroorzaken maar juist te  prikkelen en te inspireren. Het dient de deelnemers bij te blijven en tot persoonlijke acties te stimuleren op basis van nieuwe inzichten. Studio 21 is de perfecte locatie om een congres of symposium te organiseren die mensen niet snel vergeten.

Symposia & Congressen zonder Grenzen

Studio 21 is niet zomaar een evenementenlocatie; het is een ongeëvenaarde ruimte ontworpen om de zintuigen te prikkelen en deelnemers onder te dompelen in een unieke ervaring. Het indrukwekkende lichtplafond, een staaltje innovatieve technologie, transformeert de ruimte in een dynamische omgeving die zich aanpast aan de sfeer van het evenement. Een centraal element van de studio is het gigantische 360° LED-scherm, waardoor een meeslepende en visueel prikkelende ervaring ontstaat. Het driedimensionale effect van de LED-schermen voert de bezoekers mee in een continue stroom van verrassingen, waardoor het verhaal op een unieke manier wordt versterkt. Bovendien zorgt de geavanceerde surround geluidstechnologie ervoor dat elke toon, elk woord en elk geluid in de ruimte perfect tot zijn recht komt. In Studio 21 wordt geen gewoon verhaal verteld; het wordt gecreëerd, versterkt en beleefd op een manier die blijft hangen.

Meer info over de ruimtes

Dynamisch Congres & Symposium

Een dynamisch congres of symposia in Studio 21 is geen standaard bijeenkomst; het is een choreografie van luisteren, interactie en entertainment die perfect in elkaar overvloeit. De studio biedt een ideale omgeving voor sprekers om hun verhaal te vertellen, ondersteund door visuele elementen op het 360° LED-scherm en omringd door meeslepend geluid. Maar hier stopt het niet; het draait allemaal om afwisseling en verrassing. Interactiemomenten worden afgewisseld met verrassende elementen, zoals korte performances of interactieve sessies die deelnemers betrokken houden en enthousiast maken. De technologische mogelijkheden van de studio maken het mogelijk om presentaties te transformeren tot boeiende ervaringen. Het doel is om deelnemers niet alleen te laten luisteren, maar om ze daadwerkelijk te betrekken en te inspireren, en hen actief deel te laten uitmaken van de dynamiek van het evenement. Dit zorgt voor extra diepgang tijdens symposia en veel aandachtige luisteraars bij congressen.

Meer info over onze faciliteiten

Jouw Entertainment in Perfecte Harmonie

Bij Studio 21 begrijpen we dat een evenement meer is dan alleen inhoudelijke sessies; het is een totaalervaring. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het volledige congres of symposium van creatie tot organisatie uit handen te nemen. Ons ervaren en gevarieerde team beschikt over een schatkist aan contacten voor sprekers en (muzikale) acts, waardoor we de juiste dynamiek kunnen creëren op alle symposia en congressen. Of het nu gaat om inspirerende keynotes, boeiende panelgesprekken of vermakelijke acts, ons team zorgt voor een gevarieerd programma dat naadloos aansluit bij de doelstellingen van het evenement. Met één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek heb je de garantie dat alle elementen van het evenement perfect op elkaar zijn afgestemd, wat bijdraagt aan een magische en onvergetelijke beleving voor elke bezoeker.

Centrale Ligging en Bereikbaarheid

Gelegen in het hart van Nederland, op het dynamische Media Park, is Studio 21 de perfecte plek voor zowel nationale als internationale gasten. De strategische ligging biedt niet alleen een centraal punt in het land, maar ook een vlotte bereikbaarheid. Met nabijheid tot de snelweg, 1.500 ruime parkeerplaatsen op het Media Park zelf, een bushalte en treinstation direct voor de deur, en slechts 30 minuten rijden vanaf Schiphol Airport, wordt de toegang tot Studio 21 moeiteloos gemaakt, ongeacht de reisroute. Dit zorgt voor een fijne ervaring bij aankomst en vertrek bij jouw Symposia en Congressen.

Levendige Omgeving van het Media Park

De allure van Hilversum Media Park gaat verder dan de studio’s alleen. Het is een levendige omgeving, doordrenkt met nieuwe ontwikkelingen en een constant groeiende dynamiek. Naast de magie van de televisiestudio’s ontstaat er een bruisend centrum met een diversiteit aan horecavoorzieningen en andere gezellige plekken. Hiermee biedt Hilversum Media Park niet alleen de ideale locatie voor een evenement in Studio 21, maar ook een plek waar gasten kunnen genieten van de omringende sfeer en entertainment opties. Of het nu gaat om netwerken na een congres of symposium of het ontdekken van de nieuwste hotspots, de omgeving voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring.

Laat Studio 21 helpen!

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

Symposium of congres organiseren?

Ervaar de perfecte balans tussen bereikbaarheid en betovering. Plan jouw onvergetelijke evenement in Studio 21 en ontdek de magie van Hilversum Mediapark. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak en misschien organiseren we binnenkort samen jouw symposium of congres!

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21