STUDIO 21:
DE PERFECTE LOCATIE VOOR 

GALADINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

De heren in kostuum, de dames in hun mooiste jurk. Een galadiner is echt iets om naar uit te kijken. Voor uw gasten, maar ook voor ons als locatie. Als er één gelegenheid is waar de “ooh’s” en “aah’s” rijkelijk klinken, dan is het bij een galadiner.

Betoverende Galadiner Setting

Een galadiner organiseren begint met de keuze voor de perfecte locatie. Vergelijkbaar met een scherp gesneden maatpak, omhelst Studio 21 haar gasten met comfort en visuele pracht. Gelegen op het Media Park, ademt onze locatie de magie van de showbizz, waardoor elke gast zich de ster van de avond voelt. De 360° LED-schermen en geavanceerde technologie transformeren de ruimte, waardoor een unieke intimiteit ontstaat waarbij gasten niet slechts toeschouwers zijn, maar actief deelnemen aan de betoverende sfeer. De ronde setting van Studio 21 maakt het werkelijk een ‘magic circle’, waar verwondering en genot onvermijdelijk zijn.

Meer info over de ruimtes

Culinaire Verfijning bij jouw Galadiner

Studio 21 streeft ernaar om gasten vanaf het eerste moment een warm welkom te bieden. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte binnenkomst over de rode loper langs de perswand, met een mogelijkheid voor een verfrissend glas champagne. Het galadiner zelf is een culinair meesterwerk dat aan tafel wordt geserveerd, met een decoratie die aansluit op jouw wensen. Ons toegewijde personeel, gekleed in hun meest stijlvolle outfits, draagt bij aan de algehele elegantie. Wat Studio 21 echt uniek maakt, is ons vermogen om topkwaliteit en uitstekende service te waarborgen bij de organisatie van jouw galadiner, zelfs voor grote groepen tot 800 personen.

Meer info over de faciliteiten

Spectaculair Galadiner Entertainment

Studio 21 heeft jarenlange ervaring met het organiseren van galadiners en deze ervaring vertaalt zich in exclusieve faciliteiten om jouw galadiner tot een spektakel te maken. De mogelijkheden zijn grenzeloos, van energieke dansacts tot ontroerende muzikale optredens en swingende live bands. Onze schatkist aan talenten en artiesten staat tot jouw beschikking, zorgvuldig geselecteerd om perfect aan te sluiten bij de sfeer van jouw event. Of het nu plaatsvindt in de Studio zelf of tijdens de afterparty in de stijlvolle Foyer, waar gasten de gelegenheid hebben om hun dansschoenen aan te trekken na het prachtige galadiner, Studio 21 belooft een complete entertainment ervaring.

Galadiners: Exclusiviteit op Grote Schaal

Studio 21 onderscheidt zich door haar vermogen om de hoogste kwaliteit en service te leveren, zelfs voor zeer grote groepen. Met faciliteiten die plaats bieden aan 800 personen, wordt elke gast gegarandeerd een persoonlijke en unieke ervaring te midden van deze weelderige showbizz-omgeving.

Studio 21 is niet zomaar een locatie; het is de belichaming van glamour, gastvrijheid en entertainment op het hoogste niveau. Een galadiner georganiseerd bij Studio 21 belooft niet alleen een leuk evenement, maar een onvergetelijke reis door betovering, culinaire verfijning en spectaculair entertainment.

Laat Studio 21 je helpen!

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

GALADINER ORGANISEREN?

Wij van Studio 21 helpen je graag bij het organiseren van jouw perfecte galadiner. Wat wij voor je kunnen betekenen, kunnen we je het best laten zien tijdens een vrijblijvende rondleiding, dus neem vooral contact met ons op!

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21