STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

GALADINERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

De heren in kostuum, de dames in hun mooiste jurk. Een galadiner is echt iets om naar uit te kijken. Voor uw gasten, maar ook voor ons als locatie. Als er één gelegenheid is waar de “ooh’s” en “aah’s” rijkelijk klinken, dan is het bij een galadiner.

 

DE PERFECTE LOCATIE IS ZO GOED ALS EEN SCHERP GESNEDEN MAATPAK

Het organiseren van een galadiner begint bij het vinden van de perfecte locatie. Zo’n locatie is als een scherp gesneden maatpak: het zit heerlijk én staat prachtig. Studio 21 zo’n glamour locatie op het Hilversum Mediapark waar de magie hangt van de showbizz en elke gast zich de ster van de avond voelt.

Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met 360° LED-schermen en overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt naar niet naar een beleving, maar je zit er middenin. De ronde setting maakt van Studio 21 daadwerkelijk een magic circle. Hier is verwondering en genot simpelweg niet te ontwijken!

CATERING OP HOOG NIVEAU

Zoals bij elk event, willen wij uw gasten vanaf het eerste moment een welkom gevoel geven. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte binnenkomst over de rode loper langs de perswand. En bij binnenkomst een lekker glas champagne erbij?

Een galadiner serveren we vrijwel altijd uit aan tafel, die we naar uw wens rijk decoreren. En net als uw gasten, steken wij ook ons personeel in hun mooiste outfit. Een prachtig bord met heerlijke culinaire creaties maakt het plaatje compleet.

Én wat ons echt uniek maakt? Is dat we de kwaliteit en het hoge serviceniveau kunnen waarborgen voor zeer grote groepen tot aan 750 man.

ENTERTAINMENT

Studio 21 is vele jaren het onderkomen geweest van grootse dinnershows en beschikt daarom over een aantal exclusieve faciliteiten en special effecten om van jouw event een spektakel te maken waar iedereen zich over verwondert. En vergeet niet de schatkist aan talenten en artiesten die zij passend bij jouw event kunnen boeken.

Een energieke dansact, een ontroerend muzikaal optreden of een swingede band? Alles is mogelijk! Zowel in de Studio als bij de afterparty in de Foyer. Een elegante ruimte waar men nog de voetjes van de vloer kan doen na het prachtige galadiner in de studio.

We see you in Hillywood!

Meer info over de ruimtes
Meer info over de faciliteiten

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21