STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

(PERSONEELS)FEESTEN!

NEEM CONTACT MET ONS OP

PERSONEELSBIJEENKOMSTEN

Ontdek de perfecte locatie voor inspirerende personeelsbijeenkomsten bij Studio 21! Je besteedt waarschijnlijk het grootste gedeelte van de week aan je werk en je collega’s. Maar hoe goed ken je elkaar nu eigenlijk? Elkaar echt goed leren kennen is er meestal niet bij vanwege de hoeveelheid werk die verzet moet worden. Een groots personeelsfeest is een perfecte kans om je collega eens in een andere setting te ontmoeten en als werkgever de ideale situatie om je dankbaarheid uit te spreken naar je personeel.

 

CLUB STUDIO 21

Studio 21 is de perfecte evenementenlocatie als je jouw collega’s wilt imponeren met unieke personeelsbijeenkomsten. Stel je hun aankomst voor over de rode loper tussen alle grote TV-Studio’s met fotografen bij de perswand. Voor het welkomstdrankje en hapje stappen ze binnen in de Foyer omgetoverd tot een bruine kroeg waar de sfeer al goed wordt ingezet. De rollen zijn een keer omgedraaid en de directie staat de biertjes te tappen achter de bar voor hun geweldige team. Vervolgens gaan de grote deuren open naar een heus club gevoel in Studio 21!

Door de arena setting en state-of-the-art techniek kan Studio 21 omgetoverd worden tot een ware club met verschillende DJ’s en artiesten midden in de zaal. Hierdoor staat het publiek dicht op de artiest wat de beleving spectaculair maakt.

Zo verras je jouw gasten met twee verschillende werelden tijdens je personeelsbijeenkomst in Studio 21. We fight boring party’s! Everything is possible. Dus heb jij een te gek idee? Creatief concept? En wil je dit werkelijkheid maken; bel ons op en we maken dit voor je mogelijk!

 

CENTRALE LIGGING EVENTLOCATIE

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is het de ideale locatie voor een personeelsfeest waarbij mensen komen vanuit verschillende vestigingen van de organisatie. Dichtbij de snelweg en met 1.500 parkeerplaatsen op het Media Park, een bushalte en treinstation voor de deur maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken.

Daarnaast is Hilversum Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle TV-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

Meer info over de ruimtes
Meer info over de faciliteiten

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

Ben je op zoek naar een ander evenement bij Studio 21? Kijk dan snel hier verder!

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21