KICK-OFF EVENT:
ARE YOU READY
TO SPARKLE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

JOUW KICK-OFF EVENT BEGINT HIER!

Ontdek de ongeëvenaarde sfeer van Studio 21, onze locatie in Hilversum die bekend staat om zijn buitengewone ambiance. Studio 21 is dé perfecte plek voor kick-off events – of het nu gaat om het starten van een nieuw jaar, een productlancering of het bepalen van een nieuwe koers binnen jouw organisatie. Met state-of-the-art technologie en full-service faciliteiten garanderen we dat jouw evenement of kick-off meeting een doorslaand succes wordt! Transformeer onze Studio naar jouw ideale setting, of je nu kiest voor een verfijnd diner of een spetterend feest of kies voor 1 van onze kleinere ruimtes voor een intieme setting met een kleiner gezelschap. Wij staan klaar om aan jouw wensen tegemoet te komen!

Meer info over de ruimtes

STRATEGISCHE LOCATIE VOOR KICK-OFF MEETINGS

Dankzij onze centrale ligging midden in Nederland op het Media Park in Hilversum is Studio 21 de ideale ontmoetingsplek voor mensen vanuit verschillende vestigingen van jouw organisatie. Met de nabijheid van snelwegen, 1.500 parkeerplaatsen op het Media Park, een bushalte en treinstation voor de deur, is Studio 21 gemakkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen.

Hilversum Media Park zelf is een bruisende locatie met vernieuwingen. Naast de magie van de TV-studio’s zijn er steeds meer horecavoorzieningen en andere gezellige plekken op het park. Dit maakt voor een geschikte omgeving voor elk type kick-off, van kleine kick-off meetings tot kick-off evenementen.

TECHNOLOGISCHE KICK-OFF TOUR

Betreed Studio 21 en laat je imponeren door de unieke magie van ons 360° LED-scherm! Met een verbluffend driedimensionaal effect nemen we jouw gasten letterlijk mee in het programma. Verdeeld over de studio zijn er de Right/Left ronde LED-wanden, On Stage 5 LED-wings en een indrukwekkende LED-koker. De geavanceerde geluidsvoorzieningen zorgen voor een meeslepende audio-ervaring, terwijl het innovatieve lichtplafond met op maat gemaakt bewegend effectlicht de Studio tot leven brengt. Dit maakt jouw kick-off event onvergetelijk.

Maar dat is nog niet alles! Ook in de Foyer wacht een sfeervolle ambiance met diverse spots, waar basisgeluid- en lichtvoorzieningen het geheel completeren. En om jouw event écht tot een spektakel te maken, hebben we bij Studio 21 exclusieve faciliteiten en special effects in petto. Let’s sparkle together and create an unforgettable experience! ✨🎉

Meer info over de techniek

FULL SERVICE KICK-OFF EVENT

Bij Studio 21 geloven we in een full-service benadering, waarbij we je zo veel mogelijk proberen te ontzorgen. Van het eerste gesprek over jouw wensen en behoeften tot het daadwerkelijke uitvoeren van het event en zelfs de nazorg, wij staan garant voor een naadloze en stressvrije ervaring bij het organiseren van jouw kick-off meeting of event.

Of het nu gaat om het regelen van entertainment, het coördineren van catering, het beheren van de logistiek of het leveren van ondersteuning op de dag zelf, ons ervaren team staat voor je klaar om alles tot in de puntjes te regelen, zodat jij je kunt concentreren op het inspireren van jouw gasten en het bereiken van jouw doelen.

Met Studio 21 als jouw partner ben je verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij jouw succes ons ultieme doel is. Laat ons jouw kick-off event naar nieuwe hoogten tillen en samen een onvergetelijke ervaring creëren voor jou en jouw team!

Laat Studio 21 je helpen!

KICK-OFF MEETING ORGANISEREN?

Maak van jouw kick-off een ongeëvenaarde belevenis. Ontdek de mogelijkheden van Studio 21 en laat ons samen jouw visie werkelijkheid maken. Klik hier voor meer informatie over onze inspirerende ruimtes en full-service aanpak. Jouw succesvolle kick-off begint hier!🚀🌟

info@studio21.nl 035-6777345

Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is in Studio 21? Kijk dan snel hier

Events    Heb je geen haast? Of vul je liever een contactformulier in? Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21