Meet onze… crewcateraar!

crewcatering Uit&Thuis Studio 21 Hilversum

Ze zijn al eventjes gestart bij ons in Studio 21, dus het wordt hoog tijd om ze voor te stellen; onze nieuwe crew cateraar Uit & Thuis! We hebben gesproken met Jordy (oprichter/directeur) en Lindsey (productie- en officemanager) over hun passie, hoe een dag er uit ziet, maar ook waar zij warm voor lopen… Lees je mee?

First things first; hoe kom je op het idee om een cateringbedrijf te starten? “Het begon allemaal in 2007 met het produceren van diverse privé, corporate en openbare evenementen in het hele land in zijn totaliteit. Van uitnodiging tot aan schoonmaak en alles dat hier tussenin zit. Dus ook de aankleding en decoratie van de totale locatie, licht en geluid en divers entertainment. […] Toen de vraag kwam of Uit & Thuis ook het cateringgedeelte op zich wilde nemen, was het antwoord al snel ja!”  En hier hier ontstond dus de afdeling catering. Binnen de afdeling catering zijn zij op verschillende markten actief; crewcatering, artiestencatering, maar ook culinaire luxury lunches en/of diners, compleet verzorgde barbecues, etc. “Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar!” aldus Jordy en Lindsey. 

Cateringdag
“Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk om te doen” . Ja dit wordt natuurlijk vaker geroepen in de evenementensector, maar het blijft ook altijd waar. Hoe een dag er uit ziet, hangt altijd af van verschillende factoren, wat voor dag is het? Hoeveel mensen eten er mee? Welke locatie? Op basis van die invullingen wordt de dag gepland. 

Hoe verloopt nou zo’n dag?
“De indeling van de dag hangt af van het soort productie(s) die er op een dag gepland staan…Dit kan een theatershow zijn, een productie bij Studio 21, een festival of een show in de Ziggo Dome, AFAS Live of Ahoy. Op basis van die invullingen plannen wij de dag.” verteld Lindsey. Jordy vult aan dat wanneer er een productie wordt gedraaid ,in bijvoorbeeld Studio 21, de vaste leveranciers de producten leveren in de ochtend in hun eigen keuken. Vervolgens gaat  het keukenteam er mee aan de slag met de bereiding. Als dit klaar is, wordt het meegenomen naar de Studio en leggen ze de laatste hand aan het eten en het mooi opmaken van de buffetten.

crewcatering Uit&Thuis Studio 21 HilversumWe gingen door over wat ze nu allemaal mee maken op een dag en daarbij kwamen we ook op de vraag wat nou de leukste herinnering is. Elke plek heeft natuurlijk zijn eigen hoogtepunt, maar er sprong er toch wel één bovenuit. Dat was vorig jaar juni op het Malieveld in Den Haag voor een internationale show. Hier hadden ze meerdere cateringpunten op het terrein voor meer dan 1000 personen crewcatering verspreid over de dag! Samen met hun geweldige team was het een fantastische klus waar ze met trots op terug kijken en dat begrijpen we maar al te goed! Dit is weer een mooi bruggetje naar de komende tijd en vroegen ze dan ook als we ze over vijf jaar spreken, wat er dan allemaal op hun pad gekomen is. Met ons motto ‘eerst ja zeggen en dan pas bedenken hoe uit te voeren’, hopen wij in de toekomst nog veel mooie producties en evenementen in de breedste zin van het woord te mogen organiseren of met een onderdeel betrokken te zijn bij een mooie samenwerking!” aldus een enthousiaste Jordy en Lindsey.

Wij hebben ondertussen al honger gekregen en kijken dan ook altijd vol smart uit naar de catering tijdens een evenement. Uit&Thuis vind je niet alleen bij ons in Studio 21, ze verzorgen ook de catering in de Ziggo Dome, AFAS Live, Ahoy of festivals voor nationale en internationale artiesten. Daarnaast reizen ze door het land met verschillende theatertours en verzorgen ze totale evenementen voor bedrijven of particuliere klanten.  

Wil jij nou ook je evenement bij ons in Studio 21 gaan organiseren met daarbij een fantasische verzorgde crewcatering? Ga dan naar onze contactpagina, vul daar ons contactformulier in of geef ons een belletje en dan kunnen we je er alles over vertellen!

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy