De plek waar duurzame en langdurige verbinding plaatsvindt!

Van 29 september tot en met 01 oktober 2023 heeft de derde editie van de Nederland Maakt Impact Topconferentie plaatsgevonden. Uit het hele land kwamen honderden jonge toekomstdragers tussen de leeftijd 18 en 30 jaar samen om de verschillende uitdagingen binnen de maatschappij te bespreken en er de nodige oplossingen voor te vinden.

Thema’s

De Topconferentie was gestoeld op vier verschillende thema’s: onze gezondheid, onze aarde, onze educatie en onze maatschappij. Binnen elk thema kwamen sprekers en experts hun verhaal vertellen over hoe zij impact maken en voor de nodige veranderingen binnen ons land zorgen. Sprekers die het podium betraden waren onder meer Gerhard van den Top (Burgemeester Hilversum), Suzanne Laszlo (Directeur UNICEF Nederland), Sjoerd Warmerdam (Lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal), Enaam Ahmed Ali (VN-vrouwenvertegenwoordiger), Arno Scheepers (Wethouder gemeente Hilversum), Artie Debidien (CIO, Commissaris en Coach) en Frederieke Vriends (Directeur MIND Us). Zie de website voor de volledige lijst van sprekers. 

Jonge toekomstdragers

Naast de sprekers op het hoofdpodium hadden deelnemers ook de mogelijkheid om een eigen pitch voor te dragen over een maatschappelijk thema of project. Op deze manier krijgen ook de jonge toekomstdragers de mogelijkheid hun stem gehoord te krijgen. Immers, de missie van Stichting Nederland Maakt Impact is om jonge toekomstdragers te verbinden, inspireren, activeren en ontwikkelen, zodat wij samen aan een mooiere toekomst werken. Het is de stem van de jonge toekomstdragers en hun podium. 

Hiernaast vonden er ook verschillende thematische paneldiscussies en workshops plaats. Tijdens de paneldiscussies hadden de deelnemers de mogelijkheid om in discussie met de sprekers te gaan en de nodige diepgang op te zoeken binnen een specifiek thema of onderwerp. Tijdens de workshops deden deelnemers specifieke vaardigheden op die ze in het dagelijks leven of tijdens het uitvoeren van maatschappelijke projecten kunnen toepassen.

Waarom deze editie voor zowel Stichting Nederland Maakt Impact als de jonge toekomstdragers zo uniek was komt door de bijzondere samenwerking met Studio 21. De locatie bood alle nodige faciliteiten aan om er een onvergetelijk evenement van te maken. De ervarenheid, de deskundigheid en de aanwezige technische mogelijkheden zorgden ervoor dat het programma vlekkeloos verliep en er een verbluffende show met prachtige beelden werd gerealiseerd. De fotobeelden spreken voor zich!

Beeld: Stichting Nederland Maakt Impact, Nebras Alkisaei (fotografie), COMCREA (videografie)

Als Stichting en vrijwilligersteam van Nederland Maakt Impact bedanken wij het team van Studio 21 voor het meedenken en het realiseren van een onvergetelijk evenement in de Mediastad van Nederland. Zij hebben een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van positieve verandering in het land. Wij kijken uit naar de toekomst en de mogelijke verdere samenwerking die zich voordoen met de stad Hilversum en Studio 21. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy