Gooi Meetings als eventdestinatie

Gooi Meetings

Gooi Meetings is live!


Hilversum | Gooise eventlocaties slaan de handen ineen om bedrijven te inspireren om voor hun zakelijke events, groot en klein, naar het Gooi te komen. Want het Gooi is uniek, betaalbaar, heeft een creatieve vibe. Ook ligt het centraal in Nederland. Niet eerder is in het Gooi zo actief de samenwerking gezocht onder eventlocaties. Donderdag 20 augustus lanceerden 11 Gooise eventlocaties samen met Hilversum Marketing, de citymarketingorganisatie van Hilversum, het platform Gooi Meetings als eventdestinatie bij Singer Laren. 


Het Gooi verrast

De 11 Gooise eventlocaties, powered by Hilversum Marketing, bundelen hun krachten om het Gooi als eventdestinatie in de markt te zetten. Het nieuwe platform Gooi Meetings inspireert bedrijven om hun zakelijke meetings, events of congressen in het Gooi te boeken. Want het Gooi heeft veel te bieden: creatieve bedrijvigheid, verrassende en betaalbare locaties, prachtige natuur en een centrale ligging in Nederland. Een groot voordeel voor bedrijven met een landelijke dekking, omdat veel professionals lange afstanden in het openbaar vervoer willen beperken. Van een frisse brainstorm, chique zakendiner tot spetterende show, in het Gooi kan het. Let’s meet!

Versterken lokaal ecosysteem

Met dit platform en een marketingcommunicatie campagne willen de samenwerkingspartners ook Gooise bedrijven oproepen om het lokale ecosysteem te versterken. Zo enthousiasmeren ze Gooise organisaties en professionals om hun events dicht bij huis te boeken. Support your locals gaat niet alleen om de bakker en slager om de hoek. Het gaat om het versterken van lokale (creatieve) bedrijvigheid in brede zin. Waarom teambuilding doen op de Veluwe, terwijl het Gooi zijn eigen prachtige natuur heeft? Voor een bijzonder zakendiner hoef je echt niet naar Amsterdam. En voor een congres kan je in het Gooi ook goed terecht. Gooi Meetings heeft een verrassende diversiteit aan unieke venues. Voor ieder wat wils.

Creatieve vibe

Het merk Gooi Meetings staat met zijn fluor groene kleur, dynamische vormen en rauwe fotografie voor de vibe die zo typerend is voor Gooise eventlocaties: verrassend, creatief en uniek. Van weergaloze architectuur, prachtige vergezichten, medialocaties tot culturele hoogstandjes. En dat omgeven door bos, hei en water. In het Gooi weten ze het. Nu de rest van Nederland nog.

Lancering Gooi Meetings als eventdestinatie

De Larense burgemeester Nanning Mol heeft donderdag 20 augustus het merk Gooi Meetings gelanceerd. Het is gelanceerd in het bijzijn van wethouders Economische Zaken van gemeentes Hilversum, Wijdemeren en Gooise Meren, Hilversum Marketing en de 11 deelnemende eventlocaties. In de prachtige theaterzaal van Singer Laren gaf hij het startschot waarmee het platform www.gooimeetings.nl online kwam. Een feestelijk moment. En daar blijft het niet bij. De Gooise eventlocaties gaan verder met elkaar aan de slag om het Gooi te branden als dé eventdestinatie van Midden Nederland. Want met de unieke en inspirerende locaties in deze prachtige omgeving is er voor ieder wat wils. Kom jij het Gooi ontdekken?

 

 

 

Note voor redactie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectmanager Thessa Meershoek (thessa@hilversummarketing.nl, 06 45093671). Of kijk hier op de website van Gooi Meetings

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy