Award waardige aftrap van het nieuwe jaar 2021!

Het jaar 2021 begon goed voor Studio 21. Twee grote Award uitreikingen stonden op de planning. Allereerste dé Q-Music Top 40 Awards. Dit jaar voor het eerst in onze locatie en wat was het een speciale editie en een succes. Vanwege alle maatregelen was er geen publiek aanwezig, maar alle genomineerden zaten vol spanning klaar in de zaal. Domien Verschuuren opende de show, waarbij onze locatie vol rood gekleurd in teken van Q-Music stond.

Er zijn diverse awards uitgereikt afgewisseld met optredens van o.a. Racoon, Bilal Wahib & Jaap Reesema & Pommelien. Helaas kon niet iedereen fysiek aanwezig zijn in de Studio, maar door onze te gekke LED wall rondom werden de winnaars alsnog laten zien en waren ze er op die manier toch bij. Zo onder andere met Snelle die dit jaar “Beste Artiest 2020 Nationaal” heeft gewonnen en Miss Montreal is er met de Award voor “Beste Alarmschijf 2020” vandoor gegaan.

Hoe kan de Top 40 Awards beter afgesloten worden dan met de allerbeste live-act van 2020? Davina Michelle heeft een medley van haar allergrootste hits van 2020 gezonden!

Na een grote schoonmaak en opruiming was het tijd voor nog zo’n knallende Awards show; dé Zapp Awards 2021! Deze zijn bekend in onze locatie en dit was inmiddels de 2e editie.

Zaterdag 13 februari was het zo ver en dat was een groot feest! Onder andere Lavezzi Rutjes, StukTV en Matthy mochten een award mee naar huis nemen.

Aan het begin van de uitreiking van de Zapp Awards 2021 werden de stembussen nog één keer geopend voor de categorie Favoriete Jeugdprogramma. Veel kijkers brachten hun stem uit op de programma’s: Brugklas, Heel Holland Bakt Kids en Mollenstreken.

Aan het einde van de show maakte Laura Hoogendoorn van het NOS Jeugdjournaal bekend welk programma de winnaar is van dit jaar. De gouden confetti was voor Lavezzi Rutjes van Mollenstreken.

We danken beide opdrachtgevers voor het vieren van deze mooie uitreikingen in onze locatie; tot volgend jaar!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy