STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

BEDRIJFSEVENTS!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Een bedrijfsjubileum, officiële opening, productlancering of een klantendag organiseren? Het organiseren van een bedrijfsevenement is uitermate geschikt om kennis over te dragen, ervaringen te delen en het imago van uw bedrijf en merk te versterken. Met andere woorden reuring creëren en impact realiseren bij werknemers, klanten, prospects en zakelijke relaties.

NEEM JOUW GASTEN MEE IN EEN COMPLETE BELEVING OP DEZE UNIEKE EVENTLOCATIE

De studio is met haar ronde setting, state-of-the-art techniek en vele branding mogelijkheden een unieke plek die zich kan vormen naar vele verschillende soorten concepten en belevingen. Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van de opdrachtgever verweven kan worden in het event. Wij hebben slimme tools om de hele venue te stijlen naar specifieke wensen. We nemen je graag mee vanaf de entree:

  • Boven de entree hangt een groot LED-scherm waar content op geplaatst kan worden. Dit kan een stilstaand beeld zijn, een video of zelfs interactieve content. Dit LED-scherm vormt een goed herkenningspunt voor mensen op weg naar jouw event op het Mediapark.
  • In de Foyer, de ontvangstruimte zijn 42 frames aanwezig die ook ten behoeve van branding ingezet kunnen worden. Er zijn diverse maten beschikbaar.
  • En natuurlijk het pronkstuk van Studio 21. Het 360 m² aan LED rondom in de Studio waar je de branding geheel kan doortrekken.

Een auto lanceren? Laat de auto 360 graden om je gasten heen rijden. Congres voor de agrarische sector? Laat je gasten omgeven door een prachtig Hollands landschap. Bestaat jouw huisstijl uit specifieke kleuren? Laat deze terugkomen in een geweldig design op het LED en in een lichtshow.

VAN CREATIE TOT ORGANISATIE

Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Eén aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

In de Studio hebben wij een zeer ervaren en gevarieerd team zitten met een producer, regisseur, choreograaf, technische crew, cateraar, creatives en meer. Talenten die bijdragen aan die magische beleving, ieder event weer

 Naast ons geweldige team op locatie hebben wij ook onze partners Tribe Company, 250K en Chain. Deze bureaus hebben veel ervaring in het bedenken en produceren van bekende (internationale) events, zoals De Vrienden van Amstel LIVE, ING BusinessBoot en Live en Armin Only. Chain Live Audio, Visuals, Light & Rigging is hét facilitaire bedrijf voor de Nederlandse broadcast- en evenementenindustrie en zo ook voor Studio 21.

CENTRALE LIGGING

Door de strategische ligging midden in Nederland op het Hilversum Mediapark is het de ideale locatie voor nationale en internationale gasten. Dichtbij de snelweg en met 1.500 parkeerplaatsen, een bushalte en treinstation voor de deur en 30 minuten rijden vanaf Schiphol maakt Studio 21 goed te bereiken vanuit alle windstreken.

Daarnaast is Hilversum Mediapark van zichzelf een bruisende locatie met al haar nieuwe ontwikkelingen. Naast de magie van alle tv-studio’s komen er ook steeds meer horecavoorzieningen, winkels en ander gezelligheid op het park.

Meer info over de ruimtes
Meer info over de faciliteiten

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Een bezichtiging plannen? De beschikbaarheid checken of een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21