STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

LIVE STREAM EVENTS!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze professioneel uitgeruste studio, bemand door een compleet team van technici, garandeert een vlekkeloos livestream event. En de kijkers? Die zijn digitaal aanwezig vanaf iedere gewenste locatie, thuis of onderweg. Streams in alle soorten en maten zijn mogelijk. De studio is uitermate geschikt voor het opnemen of live streamen van o.a. webinars, TV talkshows, concerten, festivals, congressen, en personeelsevenementen.

FULL SERVICE ONDERSTEUNING

Hulp nodig bij het vertellen van jouw verhaal? Wij bieden full service ondersteuning, zodat iedere boodschap het beste tot zijn recht komt. Het is belangrijk om bewust te zijn dat je een LIVE event niet 1, 2, 3 kopieert naar een online event. De specialisten in Studio 21 en haar partners hebben nagedacht hoe je de beleving in de zaal ook zo optimaal mogelijk bij de kijker thuis kan overbrengen. De beleving die je normaal creëert met fantastisch geluid door de speakers klinkt heel anders door je laptopspeaker thuis, dat wordt allemaal goed afgestemd door onze specialisten.

ALL ROUND BELEVING

Bij een goed livestream event moet het meer zijn dan alleen een live video streamen, er moet interactie plaatsvinden. Denken vanuit beeldregistratie is hierbij key! Alleen maar naar een statisch beeld kijken wordt saai voor de online-kijker. Zorg ervoor dat het beeld afwisselend en dynamisch is. Onze Studio leent zich hier perfect voor. Geen statische kleine studio met één green screen, maar een all-round beleving.

De look en feel van de studio is in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen.

Direct in contact komen met je kijkers? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor een interactief programma. Denk hierbij aan …

  • Realtime polls tijdens de uitzending
  • Live chat met alle deelnemers
  • Live inbellen met een videoverbinding
  • Virtuele publiekstribune

Daarnaast zijn er nog tal van technische mogelijkheden die we kunnen toepassen. We bespreken samen graag alle opties.

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21