STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

HYBRIDE EVENTS!

NEEM CONTACT MET ONS OP
0
º
LED-scherm rondom
0
gasten
0
m2

Door middel van een virtueel publiek, kunnen we met honderden, of meer, tegelijk aanwezig zijn. De een in Studio 21 zelf, de ander thuis. Zo ontstaat er toch een ‘wij’ gevoel. We hebben hier tegenwoordig een mooi woord voor: hybride events.

Door de grootte van onze eventlocatie met een vergunning tot 1.600 personen hebben we de ruimte om de aantallen snel op te schalen afhankelijk van de maatregelen.

COMBINATIE FYSIEK & ONLINE

Een hybride event is een combinatie van een fysiek en een online evenement. Bij een hybride event moet het online gedeelte van het evenement meer zijn dan alleen een live videostream, er moet interactie plaatsvinden. Belangrijk zijn de volgende twee factoren:

  • Connectie | Maak als presentator of spreker contact met de gasten in de zaal, maar ook met de gasten thuis. Zij kunnen door middel van bijvoorbeeld online stemtools en online chats bijdragen aan het event. Belangrijk dat de online-kijker de vragen uit de zaal duidelijk meekrijgt en de gast in de zaal de online vragen voorbij ziet komen op het scherm. Zo wordt eenieder gehoord en draag je bij met je aanwezigheid.
  • Beleving | Denken vanuit beeldregistratie is hierbij key! Alleen maar naar een statisch beeld kijken wordt saai voor de online-kijker. Zorg ervoor dat het beeld afwisselend en dynamisch is. Onze Studio leent zich hier perfect voor. Geen statische kleine studio met één green screen, maar een all-round beleving. TV (Content) makers & Eventorganisatoren moeten gaan samen werken om het optimale te bereiken en wij zetten graag onze locatie en in-house expertise in daarvoor!

 

TECHNIEK

In Studio 21 staat een prachtige basis voor het creëren van een virtuele publiekstribune. De bijna 360º ronde LED video wall kan worden gebruikt om alle verbindingen live op te streamen. Alle gasten die inloggen kunnen dus gewoon in de Studio aanwezig zijn. De virtuele gasten én de live gasten zorgen voor een groots aanwezigheidsgevoel; een spreker kan zijn publiek persoonlijk aankijken en toespreken. Als het gaat om het vieren van een feestje zijn daar vele andere variaties te bedenken; van een online quiz tot aan een thema, van het optreden van een band op locatie, tot aan een cabaret duo die zijn teksten baseert op input van de gasten.

Het is belangrijk om bewust te zijn dat je een LIVE event niet 1, 2, 3 kopieert naar een online event. De specialisten in Studio 21 en haar partners hebben nagedacht hoe je de beleving in de zaal ook zo optimaal mogelijk bij de kijker thuis kan overbrengen. De beleving die je normaal creëert met fantastisch geluid door de boxen klinkt heel anders door je laptopspeaker thuis, dat wordt allemaal goed afgestemd door onze specialisten.

 

CATERING & CREATIEF CONNECTEN

Qua catering kunnen we ook nog steeds outside of the box, of in dit geval in een box, denken. Een stukje live-beleving zal vervangen moeten worden, maar naast de catering op locatie, verplaatsen we de catering ook gewoon naar alle deelnemers thuis. Met een verscheidenheid aan mogelijkheden kun je een gepersonaliseerde box thuis laten bezorgen. Alle deelnemers kunnen dan genieten van dezelfde hapjes, kunnen het glas heffen met elkaar en worden in de watten gelegd zoals dat normaal ook zou gebeuren tijdens een event, maar dan thuis!

Lever je gasten alle ingrediënten voor een cocktail af en laat ze op locatie zelf shaken en schenken! Zorg dat het nieuwe product geleverd wordt in een doosje met een cijferslotje erop, waar je tijdens de presentatie de code van overhandigd. Geef eenieder een attribuut welke matcht met het attribuut van een andere deelnemer en kijk of men dat via de schermen kan raden. Laat slogans maken door iedereen thuis door een letter op een papier te zetten en te laten zien op het scherm etc.

FULL SERVICE

De full service identiteit van Studio 21 bewijst direct weer zijn voordelen. Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de in-house kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken.

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Wil je een bezichtiging plannen, de beschikbaarheid checken of heb je een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21