STUDIO 21:
DE BESTE PLEK VOOR 

HYBRIDE EVENTS!

NEEM CONTACT MET ONS OP
0
m2 LED-scherm rondom
0
+
gasten op 1,5 meter
0
m2

Oke, we weten nu wat er allemaal niet meer kan. Maar laten we focussen op wat er nog wél kan. We mogen namelijk nog wel samenkomen, maar we moeten daar een nieuwe manier voor bepalen en dat kan op veel bijzondere manieren. Om kennis te delen of om een feestje te vieren. Om een product te lanceren of om een boodschap over de brengen. Om een (live) TV-uitzending te produceren of om een prijs uit te reiken.

Door middel van een virtueel publiek, kunnen we met honderden tegelijk aanwezig zijn. De een in Studio 21 zelf op 1,5 meter afstand, de ander thuis. Zo ontstaat er toch een ‘wij’ gevoel. We hebben hier tegenwoordig een mooi woord voor: hybride events.

Door de grootte van onze eventlocatie met een vergunning tot 1.600 personen hebben we de ruimte om de aantallen snel op te schalen afhankelijk van de maatregelen. Zelfs met de 1,5 meter regel kunnen wij op basis van onze oppervlakte nog ruim 200 gasten verwelkomen.

 

COMBINATIE FYSIEK & ONLINE

Een hybride event is een combinatie van een fysiek en een online evenement. Bij een hybride event moet het online gedeelte van het evenement meer zijn dan alleen een live videostream, er moet interactie plaatsvinden. Belangrijk zijn de volgende twee factoren:

  • Connectie | Maak als presentator of spreker contact met de gasten in de zaal, maar ook met de gasten thuis. Zij kunnen door middel van bijvoorbeeld online stemtools en online chats bijdragen aan het event. Belangrijk dat de online-kijker de vragen uit de zaal duidelijk meekrijgt en de gast in de zaal de online vragen voorbij ziet komen op het scherm. Zo wordt eenieder gehoord en draag je bij met je aanwezigheid.
  • Beleving | Denken vanuit beeldregistratie is hierbij key! Alleen maar naar een statisch beeld kijken wordt saai voor de online-kijker. Zorg ervoor dat het beeld afwisselend en dynamisch is. Onze Studio leent zich hier perfect voor. Geen statische kleine studio met één green screen, maar een all round beleving. TV (Content) makers & Eventorganisatoren moeten gaan samen werken om het optimale te bereiken en wij zetten graag onze locatie en in-house expertise in daarvoor!

 

TECHNIEK

In Studio 21 staat een prachtige basis voor het creëren van een virtuele publiekstribune. De bijna 360 graden ronde LED video wall kan worden gebruikt om alle verbindingen live op te streamen. Alle gasten die inloggen kunnen dus gewoon in de Studio aanwezig zijn. De virtuele gasten én de live gasten zorgen voor een groots aanwezigheidsgevoel; een spreker kan zijn publiek persoonlijk aankijken en toespreken. Als het gaat om het vieren van een feestje zijn daar vele andere variaties te bedenken; van een online quiz tot aan een thema, van het optreden van een band op locatie, tot aan een cabaret duo die zijn teksten baseert op input van de gasten.

Het is belangrijk om bewust te zijn dat je een LIVE event niet 1,2,3 kopieert naar een online event. De specialisten in Studio 21 en haar partners hebben nagedacht hoe je de beleving in de zaal ook zo optimaal mogelijk bij de kijker thuis kan overbrengen. De beleving die je normaal creëert met fantastisch geluid door de boxen klinkt heel anders door je laptopspeaker thuis, dat wordt allemaal goed afgestemd door onze specialisten.

 

CATERING & CREATIEF CONNECTEN

Qua catering kunnen we ook nog steeds outside of the box, of in dit geval in een box, denken. Een stukje live-beleving zal vervangen moeten worden, maar naast de catering op locatie, verplaatsen we de catering ook gewoon naar alle deelnemers thuis. Met een verscheidenheid aan mogelijkheden kun je een gepersonaliseerde box thuis laten bezorgen. Alle deelnemers kunnen dan genieten van dezelfde hapjes, kunnen het glas heffen met elkaar en worden in de watten gelegd zoals dat normaal ook zou gebeuren tijdens een event, maar dan thuis!

Lever je gasten alle ingrediënten voor een cocktail af en laat ze op locatie zelf shaken en schenken! Zorg dat het nieuwe product geleverd wordt in een doosje met een cijferslotje erop, waar je tijdens de presentatie de code van overhandigd. Geef eenieder een attribuut welke matcht met het attribuut van een andere deelnemer en kijk of men dat via de schermen kan raden. Laat slogans maken door iedereen thuis door een letter op een papier te zetten en te laten zien op het scherm etc.

 

COMMUNICATIE IS KEY – VEILIGE ROUTING

Naast controle en handhaving van de regels is communicatie naar de gasten (en uiteraard alle betrokkenen) minstens zo belangrijk in deze nieuwe situatie. Voorafgaand wordt dit 1,5 meter beleid gecommuniceerd met de opdrachtgever, alle crew voor- en achter de schermen en de leveranciers. Tijdens het event zal het beleid zowel fysiek als digitaal gecommuniceerd worden. Zo is iedereen op de hoogte; iedereen weet dan wat er niet mag en wel moet.

Om de 1,5 meter afstand te bewaken en gasten niet met elkaar te laten kruisen zorgen we voor een nieuwe routing in onze locatie met duidelijke signing. Dit is zoveel mogelijk gebaseerd op eenrichtingsverkeer, zodat de gasten elkaar niet passeren:

  • Studio 21 heeft een vaste routing. Per event wordt bekeken of deze gehanteerd of eventueel aangepast kan worden
  • Het aantal en de locatie van de vluchtroutes blijft gelijk. In geval van nood/ontruiming gaat dit voor op de 1,5 meter maatregelen.
  • “ALTIJD RECHTS IS ALWAYS RIGHT” – door altijd rechts te lopen, houden we rekening met de 1,5 meter social distancing norm.

 

FULL SERVICE

De full service identiteit van Studio 21 bewijst direct weer zijn voordelen. Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de inhouse kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken.

 

De samenleving wordt door deze crisis anders, maar anders is niet verkeerd. Sterker nog; anders is uniek! En met die extra sparkle die we in Studio 21 mee kunnen geven, wordt jouw event: anders, uniek én magisch.

Zie jij dit helemaal zitten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of voor een virtuele rondleiding om alvast de sfeer te proeven!

CHECK OUT OUR 360º TOUR

360º TOUR STUDIO 21

LET’S GET IN TOUCH

Om de magie van Studio 21 te voelen kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden.

Een bezichtiging plannen? De beschikbaarheid checken of een andere vraag? Ons team helpt je graag.

info@studio21.nl 035-6777345
Contactformulier
Nicole Studio 21
nicole@studio21.nl

035-2052011 | 06 15 55 83 00
Nicole Schaap

Accountmanager

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21