Hoe organiseer je een eindejaarsbijeenkomst?

eindejaarsbijeenkomst studio 21

How to: Hoe organiseer je een eindejaarsbijeenkomst bij Studio 21?

Een eindejaarsbijeenkomst organiseren is een geweldige manier om het jaar af te sluiten en je waardering te tonen aan je medewerkers, collega’s of vrienden. We snappen dat het soms iets is wat op je to-do lijstje blijft plakken, of dat je soms niet weet waar je moet beginnen bij het aanpakken. Dus bij deze voor jullie een how-to: Hoe organiseer je nu eigenlijk een eindejaarsbijeenkomst (bij Studio 21)? We geven jullie een aantal punten om rekening mee te houden!

1. Stel je doelen vast

Voordat je begint, moet je duidelijke doelen voor je eindejaarsbijeenkomst formuleren. Wil je je medewerkers bedanken voor hun harde werk? Wil je teambuilding bevorderen? Of wil je gewoon samen het jaar vrolijk afsluiten? Bij Studio 21 beschikken we over verschillende settings, zelfs tijdens het event; we fight boring parties! 

2. Kies een datum en locatie

Kies een geschikte datum en locatie voor je eindejaarsbijeenkomst. Zorg ervoor dat de datum werkt voor de meerderheid van de genodigden en dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is. Het voordeel van Studio 21 is dat het midden in Nederland ligt op het Hilversumse Media Park. We beschikken over zo’n 1.500 parkeerplaatsen, is er een bushalte en treinstation voor de deur en ligt het op zo’n ongeveer 30 minuten rijden vanaf Schiphol. Ofwel, we zijn goed te bereiken vanuit alle windstreken! 

eindejaarsbijeenkomst studio 21

3. Stel een budget op

Bepaal hoeveel je bereid bent te besteden aan de eindejaarsbijeenkomst. Houd rekening met kosten voor locatie, catering, entertainment en decoratie. Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat, maar ook onvergetelijke belevenissen. 

Geef ons de opdracht en wij maken het voor je waar. Gebruik de inhouse kennis en technieken om je event ongekend en ongeëvenaard te maken 

4. Plan activiteiten en entertainment

Bedenk leuke activiteiten of entertainmentopties om je gasten te vermaken. Dit kan variëren van muziek en dans tot spelletjes of een thema-avond. Wist je dat je bij Studio 21 ook in no time je eigen merkbeleving kan neerzetten? Ons team denkt graag mee hoe het DNA van jouw merk verweven kan worden in jouw eindejaarsbijeenkomst. Kijk hier om meer te lezen over branding tijdens je event.

5. Regel catering en drankjes

Inhouse cateraar Maison van den Boer neemt jullie graag mee in hun culinaire wereld. Al meer dan 115 jaar is kwaliteit en gastronomie van topniveau in combinatie met creativiteit en oog voor detail datgene wat Maison van den Boer onderscheidt. Het team kijkt er naar uit om het de gasten aan niets te laten ontbreken en gaat graag de uitdaging aan om de verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. 

Create your own event

Misschien zie je jouw eindejaarsbijeenkomst wel helemaal anders? Ook dat kan! Naast de ‘gebruikelijke’ formats van events die wij doen, zoals awardshows, gala’s en personeelsfeesten, heeft ons multifunctionele team nog veel meer in petto! Van creatieve ideeën worden wij warm en enthousiast. Studio 21 heeft namelijk zoveel mogelijkheden, van intiem tot groots, niks is te gek. Van creatie tot productie nemen we je zorgen uit handen en creëren we een event precies zoals jij in je hoofd had! En een tipje van de sluier; heb je wellicht al aan een kerstmarkt gedacht? Ook dat kan! Neem gauw contact op met Maaike of Laura en wie weet is jouw eindejaarsbijeenkomst wel het event waar nog jaren over gesproken wordt …  

 

Lees hier meer over de mogelijkheden over een eindejaarsbijeenkomst bij Studio 21. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy