THE ROAST OF ALI B – STUDIO 21

The roast of Ali B

Event: The Roast of Ali B

Datum: 17-12-2019

Aantal personen: 500

Uniek aan dit event: TV opnames

De jaarlijkse “Roast” traditie was dit jaar op dinsdag 17 december wederom in Studio 21. Ali B werd hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame. Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol zagen we al eerder in Studio 21. Het blijft altijd een bijzondere dag als er TV Opnames in huis zijn. Er lopen nog veel meer mensen rond dan normaal. Ook wordt er nog meer techniek naar binnen gereden. Alles moet zo neergezet worden zodat het plaatje op tv natuurlijk perfect is. Dat plaatje was dit jaar nog mooier door het gebruik van de ronde setting en de content op de LED schermen. De branding mogelijkheden waren hierdoor eindeloos!

Ali B hoefde naar eigen zeggen niet lang na te denken over zijn kandidaatschap. ,,Ik ben al jaren fan van The Roast. Voorwaarde voor mij om mee te doen, was dat het niet scherp en hard genoeg kan. Toen dat werd toegezegd, zei ik gelijk ja!’, aldus Ali B in een persbericht van Comedy Central.

Dit jaar was het dus de beurt aan Ali B, die zich hier perfect voor leende. Iemand moet niet alleen een bewezen staat van dienst hebben, ook gevoel voor humor en een flinke dosis zelfspot om te kunnen voldoen aan het Roast motto: “We only roast the ones we love”. Dat was terug te zien op deze mooie avond waar het randje vaak werd opgezocht.

“Wij hadden ons geen betere kandidaat dan Ali B kunnen wensen voor dit jaar”, zegt Maurice Hols, Executive Vice President Viacom Beneluxwaar Comedy Central onderdeel van is, op zijn beurt.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy