SOMETHING IS COOKING: plannen van Studio 21

Het team in Studio 21 heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Benieuwd naar wat de plannen zijn van Studio 21 en hoe Studio 21 inspeelt op de trends in de branche? Locatiemanager Arnold Schreij praat je bij!

 

BEDENKEN & VERBOUWEN Wat zijn de plannen voor de nieuwe dinnershow van Studio 21?

“Op dit moment zijn we met onze partners vol in het creatieve proces en volgen de concrete stappen zich snel op. De audities zijn begonnen, de tekeningen liggen op tafel en het script wordt verder afgeschreven. ‘Something is cooking’, is dan ook de payoff die we nu veel gebruiken. We willen mensen straks meenemen in een avond uit waar ze het alledaagse even kunnen vergeten en kunnen genieten op hoogstaand niveau, zowel op culinair als entertainment gebied. Belevend eten is dan ook een van de kernwaarden van de nieuwe show.

Daarnaast wordt de show niet alleen helemaal nieuw, maar ook de setting. Verwacht wordt dat we begin oktober 2019 in première gaan! We keep you updated!”

 

OUT OF OFFICE – Wat is “the need” voor bedrijven om events buiten de deur te doen?

“Vaak gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Een mooi diner of event buiten de deur met collega’s levert vaak meer op dan een lange vergadering. Om te groeien als mens, team of organisatie heb je de juiste ingrediënten van buitenaf nodig. Je wilt geprikkeld worden, vaste patronen doorbreken en als team naar elkaar toe groeien. Daarom is het goed om als organisatie je bedrijf mee naar buiten te nemen. Ons ervaren team denkt graag met je mee over een passend en vernieuwend programma die zorgen voor de juiste prikkels.

Mensen denken vaak bij Studio 21 dat alles groots moet zijn, maar ook in Studio 21 kan je intimiteit creëren, zodat mensen in kleine settingen echt geraakt kunnen worden door met elkaar in contact te zijn. Eventintimiteit is een groot goed tegenwoordig. Het hoeven niet altijd de standaard break-out rooms te zijn, dit mag vaak ook een creatieve invulling zijn. Wij hebben inmiddels meerdere gesprekken gevoerd met diverse partijen op het Media Park en daarbij voldoende creatieve settingen ontdekt in combinatie met Studio 21. Op het podium, in een setting van een bekend televisieprogramma of in opblaasbare domes verlicht in alle kleuren. Het kan allemaal!”

 

TOEGANKELIJKHEID – Hilversum is niet Amsterdam, waarom toch naar Studio 21?

“Goede bereikbaarheid, een mooie ligging en voldoende parkeergelegenheid. Het zijn de meest genoemde criteria waaraan een locatie moet voldoen voor de organisator van congressen & events. Geen wonder dat veel organisatoren steeds vaker uitkomen in de regio rond de stad Utrecht: centraal in het land, maar zonder de drukte van de grote stad. Als we de buitenlandse standaarden aanhouden is Hilversum gewoon Amsterdam buiten ;). Een combinatie van 2.000 parkeerplekken, een treinstation voor de deur en de magie van Hilversum Mediapark maakt dat Studio 21 zeker een hele interessante locatie is.”

 

DUURZAME CATERAAR – Hoe gaan jullie mee met de wensen van deze tijd?

“De afgelopen jaren is het thema duurzaamheid steeds belangrijker geworden. Afgelopen Eventsummit was hier een mooi voorbeeld van. Tijdens deze dag stond duurzaamheid centraal en was het culinaire aanbod volledig vegetarisch.

Onze huiscateraar Oseven heeft onlangs hun centraal service centrum getransformeerd naar een duurzame energie centrale met ruim 2.500 zonnepanelen. Daarmee gaan zij elk jaar meer dan 600.000 kWh aan duurzame energie opwekken. Daarnaast hebben wij ons de afgelopen jaren ook verder ontwikkeld in mooie vegetarische gerechten. De vegetarische tonijntartaar is een van onze hardlopers.”

 

ENTOUSIAST & UITDAGEND – Hoe is het om niet meer alleen verantwoordelijk te zijn voor de catering maar de gehele exploitatie?

“Een uitdaging die ik graag aan ga! Van koks & accountmanagers in dienst, heb je nu ook een regisseur, dance captain en een heel ballet in dienst. Dat brengt een hele nieuwe energie in het bedrijf. Ik denk dat wij als cateraar ons zelf de afgelopen jaren ook echt hebben ontwikkeld naar projectontwikkelaars en conceptdenkers. Deze kennis en ervaringen nemen we nu allemaal mee in deze nieuwe uitdaging. Ik heb vertrouwen in het team en in de plannen van Studio 21. Dat we er samen een succes van gaan maken!”

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy