Live optreden van DJ La Fuente in Studio 21

La Fuente in Studio 21

La Fuente live vanuit Studio 21!

Leven in de Studio! De Tuin van 2020 kwam eindelijk tot leven tijdens een optreden van dj La Fuente. De show was te volgen via een livestream op Instagram, Facebook en YouTube. Een geslaagd feestje op afstand! Onze locatie is de perfecte plek voor het streamen van een evenement, mede dankzij de techniek die al aanwezig is. Zo worden veel zorgen uit handen genomen en bouwen we samen iets om nooit te vergeten.

De show van La Fuente in De Tuin van 2020 kon door aangescherpte maatregelen niet plaatsvinden met publiek in Studio 21. Het optreden wordt verplaatst naar een later moment, maar toch konden bezoekers en fans op de initiële datum genieten via een livestream. Een vorm die we in de afgelopen maanden vaak voorbij hebben zien komen. Op deze manier kan de artiest toch optreden en genieten de bezoekers thuis van de muziek. Win-win!

Dankzij onze geavanceerde geluidsvoorzieningen is Studio 21 de perfecte plek voor het livestreamen van een optreden. Het surround geluid zorgt voor een optimale beleving. In combinatie met een lichtshow dankzij ons innovatieve lichtplafond en verschillende specials zoals sparklers wordt het een show om met veel plezier naar te kijken. Extra belangrijk als de live ervaring mist! Tot slot is de ruimte snel naar eigen wens aangekleed dankzij de LED-schermen rondom. Van branding tot kleurrijke achtergronden: je kunt alle kanten op. Benieuwd naar meer informatie over onze techniek? Dat kan hier.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een livestream? Wij nemen graag alles uit handen! We hebben een zeer ervaren en gevarieerd team, denk aan een producer, regisseur, choreograaf, en creatives. Talenten die bijdragen aan jullie magische beleving!

Het optreden van dj La Fuente terugkijken? Dat kan hier.

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy