EUROVISION – EUROPE SHINE A LIGHT

Europe shine a light
Hoe blijft Studio 21 stralen?

Event: Eurovision – Europe Shine A Light

Datum: 16-05-2020

Aantal personen: 2,3 miljoen Nederlanders en 73 miljoen mensen internationaal hebben gekeken vanuit de eigen huiskamer naar deze prachtige productie live vanuit Studio 21.

Uniek aan dit event: Live vanuit Studio 21 ‘Europe Shine A Light’; een bijzondere live-uitzending rondom het Eurovision Songfestival. Geen competitie, wel het feest, de verbondenheid en muzikale verrassingen zoals we gewend zijn van dit jaarlijkse evenement.

Hello Europe! Live vanuit Studio 21 werd op zaterdag 16 mei ‘Europe Shine A Light’; een bijzondere live-uitzending rondom het Eurovision Songfestival uitgezonden. Events met publiek zijn in deze periode helaas niet toegestaan, maar Studio 21 ging terug naar haar roots met deze mooie TV productie.

Helaas geen 1.000 mensen in de zaal, maar wel een miljoenen publiek dat live vanuit de eigen huiskamer kan meekijken! De verbondenheid van het Songfestival werd ons door deze speciale editie dit jaar niet ontnomen. Door de 1,5 meter afstand zijn we ver van elkaar verwijderd, maar zulke initiatieven brengen ons dichterbij elkaar dan ooit!

De gehele Eurovisie Songfestival productie moest in zo’n korte tijd omschakelen naar een aangepaste uitzending vanuit onze Studio 21. Een chapeau aan alle makers, het was een geweldige show en alles viel zo mooi samen. Als je dit kan doen in zo’n korte tijd spreek je over echt vakmanschap. Wij zijn ontzettend trots dat we als eventlocatie met al onze (technische)faciliteiten konden bijdragen aan deze magische plaatjes die in 46 landen waren te zien. Wij hopen dat deze avond ook als inspiratie dient voor andere partijen om te kijken naar wat er WEL kan in deze tijd in plaats van naar wat er niet kan!

Benieuwd naar deze bijzondere live-uitzending? Bekijk de uitzending hier.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy