Dutch IT Channel Awards in Studio 21!

Dutch IT Channel Awards in Studio 21

“Dutch IT Channel Awards show in Studio 21 is een Customer Experience!

Dutch IT Channel, het leidend tech business platform voor de zakelijke ICT-branche in Nederland, organiseert jaarlijks de Dutch IT Channel Awards galashow.

Dutch IT channel bedient een community van duizenden IT-leveranciers, distributeurs en dienstverleners. Jaarlijkse komen ruim 750 mensen uit de ICT-branche samen te netwerken tijdens de Dutch IT Channel Awards, waarbij enkele aanwezigen een award ontvangen vanwege uitmuntende prestaties.

De voorbereidingen van deze netwerkavond vinden maanden van te voren plaats met professionele medewerkers van Studio 21 en het team van Dutch IT Channel. De mensen van Studio 21 zorgen die avond voor een wervelde show met een uitstekende ambiance, akoestiek, belichting en en catering. Studio 21 biedt voldoende capaciteit voor de show en er is een mooie receptie ruimte om voor en na de Dutch IT Channel Awards show te netwerken.

De locatie is centraal gelegen op het Media Park in Hilversum. De locatie is perfect te bereiken vanuit alle delen van het land en er ruime parkeergelegenheid. Kortom, Studio 21 biedt een uitstekende klantervaring ofwel Customer Experience!

We kijken er graag naar uit om samen met Studio 21 op 14 maart 2024 alweer de negende editie te organiseren. Op naar de volgende Dutch IT Channel Awards!”

Witold Kepinski
Director & Editor in Chief Dutch IT Channel – Dutch IT Media

Meer weten over awardshows in Studio 21? Klik hier

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy