Waylon & Friends: Start jubileumweekend 600 Jaar Hilversum

Op zaterdag 2 maart opent Waylon samen met De Vorstin het jubileumweekend voor 600 jaar Hilversum af bij ons in Studio 21! Het optreden wordt uniek, want de Hilversumse zanger nodigt een hele hoop vrienden uit op het podium om samen te zingen.

Een idee wat al langer sluimerde; een concert in Studio 21 en wat nu tot uiting komt in samenwerking met de Vorstin en de gemeente Hilversum. Wat we alleen hebben durven hopen is ook werkelijkheid geworden, de avond is geheel uitverkocht!

Vrienden van…

Onder andere Sterre Koning en Simon Roberts zullen voor dit unieke concert op 2 maart naar Studio 21 komen. Zij gaan samen met Waylon duetten zingen in de verschillende muziekstijlen die kenmerkend zijn voor de muzikale veelzijdigheid van de zanger. In de komende tijd zullen er nog meer vrienden van Waylon bekendgemaakt worden.

Sterre Koning is een Nederlandse zangeres die bekend is geworden door haar deelname aan het Junior Songfestival in 2016. Ze vertegenwoordigde Nederland op dit muzikale evenement voor jonge artiesten met het nummer “Karma.” Simon Roberts is bekend van The Voice of Holland, waar hij als Britse zanger in 2022 auditie deed. Toen hij begon te zingen, draaiden in no-time alle juryleden zich om. Uiteindelijk koos de rossige, bebaarde zanger voor Waylon als coach.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Instagram of Facebook!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy