Waylon & Friends in Studio 21

“Event Inspiration, komen jullie zaterdag langs? We hebben een groot concert met Waylon & Friends voor 1.500 gasten. Dan zien jullie dat Studio 21 niet alleen voor corporate events, maar ook voor een goed (peroneels)feest zeer geschikt is.” Wij kwamen, wij zagen, wij waren overtuigd! 

Hoewel we al meerdere malen bij Studio 21 waren, was dit de eerste keer tijdens een feestopstelling. Wow, wat zorgen de visuals en die bak aan techniek in het dak voor een sfeer die je in bijna geen enkele andere zaal in Nederland kunt creëren.

Party with (Waylon &) friends

Heel eerlijk; wij associeerde Studio 21 vooral als eventlocatie voor uiteenlopende zittende evenementen, zoals awardshows, congressen, kick-off meetings en meer. Maar toen we de zaal binnen liepen werden we overvallen door een te gekke energie die door de zaal hing. Ondanks dat er ruim 1.500 gasten in de Studio stonden voelde het erg intiem aan. Dat komt mede door het scherm dat (nagenoeg) rondom hangt en de drie verspringende tribunes waardoor je op elke plek goed zicht hebt op het hoofd- én middenpodium en je altijd het gevoel hebt dichtbij de artiest te staan.

Wat was het een geweldige avond. Als ras entertainer weet Waylon natuurlijk het publiek goed te vermaken. Maar we waren vooral enthousiast over de facilitaire voorzieningen.

Het feest kan beginnen, want…

… bij Studio 21 heb je alles voor een feest binnen (handbereik). En als we ‘alles’ zeggen, dan menen we dat ook. Het dak hangt vol met geluid, licht en special fx, zoals sparklers, rookmachines en streamers. Daarnaast zorgt het gigantische scherm dat je door slim gebruik van visuals meteen in een andere sfeer wordt meegenomen. Studio 21 heeft veel ervaring tijdens voorgaande events om je te helpen met sterk beeldmateriaal.

Sterker nog, tijdens het concert van Waylon werden slechts diverse (op maat) visuals ingezet, maar door die slim te variëren bleef het versterkend werken.

Van entree tot foyer

Vergeet niet dat Studio 21 meer is dan enkel de Studio. Want vanaf de entree loop je door de grote Decorgang naar de garderobe en vervolgens de Foyer. Wat ons opviel is dat de Decorgang door enorme LED-strips super gemakkelijk in jouw bedrijfskleur kan worden ondergedompeld.

Daarnaast leent de Foyer uitstekend voor een gezamenlijke ontvangst voordat je naar de Studio gaat voor het feest. Hoe tof is het om hier ‘rustig’ te starten met een DJ die achtergrondmuziek draait, terwijl je geniet van heerlijke food & drinks. Om vervolgens als verrassing ineens naar de Studio te worden begeleid voor een feest waar het dak er vanaf gaat?! Of gebruik meteen beide zalen waarbij de Foyer wordt ingezet als plek waar veel ruimte is voor side-entertainment of bijvoorbeeld een silent disco. Voor echt grote gezelschappen kan zelfs de Decorgang nog worden ingezet voor entertainment.

Kortom, laat je net als ons verrassen en zet Studio 21 op jouw shortlist voor jouw volgende feest. Je krijgt spijt als je niet voor een locatiebezoek bent geweest!

Dit artikel is tot stand gekomen door Bas van Eventinspiration.nl 

Foto’s zijn gemaakt door Robin Eggenkamp

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy