“Studio 21 heeft iets magisch”

“Studio 21 heeft iets magisch”

Producer Jacqueline Bernard, werkzaam bij Studio 21, deed een interview met Media Park Hilversum: “Studio 21 heeft iets magisch”!

Ooit stond ze zelf als danseres in de show, nu produceert ze zelf  het spectaculaire Dinnershow Grandeur in Studio 21. Volgens Jacqueline is Studio 21 geschikt voor zowel dinnershows, als talloze andere events.

Wanneer gaat jouw hart sneller kloppen?

Op de vloer, als ik zie dat alles bij elkaar komt en het evenement staat als een huis. Ik ben niet echt gemaakt om achter het bureau te zitten, ik vind het veel leuker om op locatie alles te regelen en mensen te helpen.”

Wat maakt Studio 21 zo bijzonder?

“Alleen de locatie maakt Studio 21 al bijzonder. Ik merk dat bezoekers het heel speciaal vinden om hier te komen, deze plek heeft iets magisch. De studio is rond, dat geeft een heel intiem gevoel. Het 360 graden LED-scherm maakt de studio uniek. Hierdoor kun je echt sfeer creëren en ontstaat er een verbluffend driedimensionaal effect; binnen een paar seconden schakel je van het ene gevoel naar het andere door middel van de beelden die je op die schermen laat zien. In het midden van de studio staat een B-stage, dat is een stuk podium dat midden tussen de tafels staat. Al die elementen samen maken Studio 21 zo geschikt voor de Dinnershow Grandeur en voor talloze andere vormen events.

Lees hier meer over de mogelijkheden van ons LED-scherm.

Lees hier het hele interview.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy