Studio 21 heeft alles in huis voor een onvergetelijk lanceringsevent

Studio 21 kennen we allemaal van de personeelsfeesten en de dinnershows. Natuurlijk, die kunnen op deze evenementenlocatie goed plaatsvinden. Maar wist je dat de studio zich ook perfect leent voor andere type events? Studio 21 heeft alles in huis voor een onvergetelijk lanceringsevent!

Met opstellingen op verschillende hoogtes, diverse podia, mobiele schermen en een haast volledig ronde videowall zijn de mogelijkheden ook voor jouw lancering eindeloos. Check de voorbeelden!

Lancering van bedrijfsnaam

Geen product, maar een naam lanceren? Natuurlijk kan dat bij Studio 21. De high-end techniek in het dak en de aanwezige special effects zorgen voor veel mogelijkheden. Zo zijn er vijf losse led panelen op het hoofdpodium die je verspringend kunt neerzetten voor een 3D-effect. Of ga los met sparklers, rookmachines of streamers. Het is allemaal standaard aanwezig dus je betaalt enkel voor de verbruikskosten. Dat is weer eens wat anders dan een standaard valdoekje en uit te lopen petit four met de naam.

Oja, we zouden het haast vergeten; in de Foyer kan je enorme banieren ophangen. Dit kan je echter dubbel uitvoeren. Wat we daarmee bedoelen? Dat de oude naam op de voorste banner zichtbaar is bij binnenkomst. En terwijl het plenaire programma in de Studio plaatsvindt wordt deze banner weggetrokken en is de achterliggende banner met de nieuwe naam zichtbaar. Zonder hoogwerker, hoe handig is dat!

Lancering van nieuwe auto of motor

Je kunt natuurlijk van alles lanceren bij Studio 21. Maar dat het zelfs mogelijk is om auto’s of motoren op locatie te lanceren, dat wisten we niet. Zo werd enkele weken terug een motor gelanceerd tijdens een reis door het verleden, heden en de toekomst. In de buitenste ring van de studio stond de historie aan motoren van het merk live opgesteld (yep, dat kan dus gewoon!).

Op de middelste ring zaten de gasten uitkijkend over het scherm om hen heen waar spectaculaire beelden verschenen, terwijl de nieuwe motoren onder mysterieuze belichting in de binnenste ring kwamen binnengereden voor een eerste indruk. Op het moment suprême reden de motoren onder veel rook en snelle lichtshow het in het

midden gelegen B-stage op. Tijd om ze van dichtbij te bekijken. We begrepen dat de aanwezigen zo onder de indruk waren van de show en de motoren dat ze nauwelijks aandacht hadden voor de desserts. Wow, dan doe je het goed!

Lancering van nieuwe kledinglijn

Het paradepaard van Studio 21 is natuurlijk de studio (duhhh!). Maar wat zo gaaf is aan deze locatie is dat je ook de hele decorgang van het studiocomplex vanaf de entree mag gebruiken. Dat is precies wat een kledingmerk deed door hier een museum te bouwen waarin de hele geschiedenis van het merk werd getoond.

Combineer dat met de daadwerkelijke lancering op de gigantische videowall en een catwalk voor de modellen vanaf het hoofdpodium naar het ronde middenpodium en je weet zeker dat de gasten onder de indruk zijn.

Oja, extra interessant; de onderkant van de videowall zit op 1,85 meter hoogte, dus je kunt ook heel goed op de bovenste ring mannequins plaatsen gekleed in de nieuwe kledinglijn, zonder dat het zicht van het scherm wordt belemmerd. Nice!

We tellen af…

Eigenlijk is het heel simpel; Studio 21 heeft alles, maar dan ook bijna alles, standaard in huis om jouw lancering tot een onvergetelijk event te maken. En dat voor een fractie van de prijs als je alles zelf in een blackbox-locatie zou opbouwen. Tel daarbij op de vele basis content die je mag gebruiken en dan besef je dat ook de kosten voor content niet per se een flinke investering kosten.

Dus tel nu af van 21 en bel deze toffe eventlocatie voor jouw volgende lancering.

 

Beeld: Evenement van BMW Motorrad, georganiseerd met AVK Brand Events

Dit artikel is tot stand gekomen samen met Bas van Eventinspiration.nl 

Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer kan bij Studio 21? Klik dan hier voor al onze andere events!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy