Exploitatie Studio 21 van RTL naar Oseven

Met ingang van 1 juli 2018 draagt RTL de exploitatie van Studio 21 op het Media Park over aan Oseven. Oseven is de  dochteronderneming van Maison van den Boer. De Amsterdamse eventcateraar zal tevens de organisatie van dinnershow Pandora op zich nemen en deze continueren in Studio 21. Studio 21 is de thuisbasis van deze show. Met deze overname wordt een nieuwe impuls gegeven aan Studio 21, sinds jaar en dag één van de grootste evenementenlocaties op dit gebied. Hierbij neemt Oseven ook het hele team over.

Mark Achterberg (COO Media Park Management): “Er is met Oseven een betrouwbare partij gevonden om zowel de dinnershow als de exploitatie van de locatie Studio 21 over te nemen. Ze zijn ook zeker geen onbekende, want Oseven is al geruime tijd een vaste partner in de studio op het gebied van de catering. We wensen ze veel mooie evenementen toe in Studio 21.”

Richard Jonker (general manager Oseven) is blij met deze ontwikkeling: “Met de focus op zowel happening als food past de exploitatie van de dinnershow helemaal binnen onze visie. Met enorme trots en toewijding zullen we het succesvolle concept van de dinnershow voortzetten en door ontwikkelen.”

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy