Opvolger van Richard Jonker is bekend!

Opvolger Richard Jonker is maaike

Opvolger van Richard jonker wordt Maaike van Heida-Oudshoorn.

Hilversum, 13 augustus – Met directe ingang wordt Maaike Heida-Oudshoorn de opvolger van Richard Jonker. Als general manager van Studio 21.

Richard Jonker was de afgelopen 13 jaar al betrokken bij de Studio, waarbij de afgelopen twee jaar als operationeel directeur. Hij was in die rol de initiatiefnemer van de complete transformatie die Studio 21 het afgelopen jaar heeft ondergaan.

Niel van Hoff namens de verschillende aandeelhouders: “Wij danken Richard voor zijn toewijding, loyaliteit en passie waarmee hij de afgelopen jaren Studio 21 geleidt heeft. Zonder zijn gedrevenheid was Studio 21 nooit geworden tot wat het nu is.”

Maaike is al ruim anderhalf jaar bij Studio 21 werkzaam als sales/marketing manager. Voorheen vervulde zij meerdere functies bij Tivoli Vredenburg. Nu is ze met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gegaan het afgelopen jaar bij Studio 21.

Niel van Hoff: “Met haar brede ervaring en netwerk is deze uitbreiding van haar verantwoordelijkheden een mooie nieuwe en logische stap. Het zijn spannende tijden waarin we verkeren, maar Maaike pakt deze uitdaging met beide handen aan.

Maaike is te bereiken via haar e-mail en op nummer 06-13902640.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy