Madame Jeanette is open for business

Madame Jeanette in Studio 21

Studio 21 huisvest vanaf eind september een nieuw restaurant genaamd ‘Madame Jeanette’. Hiermee komt er een opvolger van de onlangs gestopte Dinnershow Pandora. Madame Jeanette zegt de traditionele dinnershow vaarwel en brengt bezoekers een gloednieuwe ervaring in belevend eten. De show is een coproductie van Tribe Company, TWOFIFTYK en Oseven, die sinds juli 2018 exploitant is van de bekende Hilversumse eventlocatie.

Richard Jonker, general manager van Oseven, had al snel na de overname van Studio 21 het plan voor de nieuwe show. “Het idee was om iets te maken wat nog nooit eerder is vertoond in dinnershow-land. Om een show te ontwikkelen als ‘restaurant met entertainment’, in plaats van andersom. Daarmee denken we 180 graden anders en openen we een gloednieuw hoofdstuk in belevend eten. Geen show meer van een afstand bekijken, maar een avond lang front-row genieten in de wereld van een echt restaurant. Een verhaal vol vurige passie, ambitie en een culinaire zoektocht naar geluk.

De ontwikkeling van de show is in handen van de producenten Tribe Company en TWOFIFTYK. Beide bureaus hebben veel ervaring in het bedenken en produceren van bekende (internationale) muziekevents, zoals De Vrienden van Amstel LIVE en Armin Only. Dit is de wereldtour van DJ Armin van Buuren. Jonker: “Deze partijen denken totaal anders over de wereld van dinnershows. Exact wat we nodig hebben om een volgende stap te maken met Studio 21.”

Uiteraard is eventcateraar Oseven zelf verantwoordelijk voor het culinaire aspect van de show. Over de verdere invulling van de avond blijft de Oseven-directeur mysterieus. “We gaan de komende maanden steeds meer bekendmaken. De voorbereidingen voor Madame Jeanette zijn in volle gang. Zo wordt Studio 21 binnenkort compleet verbouwd en werken meerdere bekende artiesten mee aan de muziek en scenario’s.” De première staat gepland voor begin oktober.

 

Voor meer informatie & tickets, kijk op https://madamejeanette.com/

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy