Maaike Heida-Oudshoorn nieuwe Sales Manager

Maaike Heida-Oudshoorn nieuwe Sales Manager
  • Mogen wij aan jullie voorstellen..? Onze nieuwe collega Maaike! Half mei is zij begonnen als Sales Manager en waait er een frisse nieuwe wind door de Studio. Met veel enthousiasme en ideeën is ze aan de slag gegaan. Maaike stelt zichzelf graag even aan je voor! 

Hai, ik ben Maaike en ben half mei begonnen in Studio 21 als Sales Manager. Ik ben 33 jaar en ben vorig jaar getrouwd met Mark. Het afgelopen jaar hebben wij het gezellige Utrecht verlaten voor het mooie Woerden wat gelijk opliep met een nieuwe stap op carrièregebied. Ik heb ontzettend veel zin om met het hele team aan de slag te gaan om Studio 21 als eventlocatie in een nieuw jasje op de kaart te zetten.

Hiervoor was ik werkzaam bij Vredenburg, en heb ik meegewerkt aan de hele opstart van het nieuwe TivoliVredenburg. Mijn focus lag op de commerciële exploitatie van de locatie. De complexe bedrijfsvoering, de opstart van TivoliVredenburg en een nieuw pand maakte het hele interessante jaren om dit alles van dichtbij mee te maken. Echter, na 8 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam daar Studio 21 voorbij.

Niet toevallig dat ik nu weer heb gekozen voor een locatie volop in ontwikkeling. Mijn expertise ligt op het gebied van het exploiteren van een locatie en niks geeft mij meer energie dan om te kijken hoe we het optimale uit een locatie kunnen halen en dit kunnen vertalen naar de wensen van de opdrachtgever. Ik ga pas blij naar huis als bij onze gasten (en opdrachtgevers!) de verwachtingen weer zijn overtroffen!

De ingrediënten om de wensen te overtreffen zijn zeker aanwezig in de Studio. De locatie is magisch, groots en impactvol. Toen ik hier voor het eerste naar binnen wandelde voel je, ook ik als nuchtere Nederlander, toch de magie van het hele Mediapark en werd ik overdonderd door het grootse en complete aanbod van techniek en LED schermen in de Studio. Je kunt zoveel kanten op!

Er is ontzettend veel ervaring hier in huis, maar het miste focus op de exploitatiekant. Deze focus ga ik terugbrengen in het bedrijf. Het zijn spannende en leuke tijden in de Studio. In oktober 2019 gaat hier de nieuwe show Madame Jeanette in première: de opvolger van Dinnershow Pandora belooft een gloednieuw hoofdstuk in belevend eten. Daarnaast krijgt de Studio een gehele metamorfose; we gaan van een black box naar een dynamische setting met rondom projecties. Hierdoor ben je echt onderdeel van het programma, zowel tijdens de show als bij zakelijke bijeenkomsten!

Werken op een inspirerende locatie als Studio21 geeft mij nu al elke dag een beetje extra sparkle! Deze sparkle breng ik ook graag op jou over en nodig je uit voor een kop koffie in de Studio zodat je het zelf kan ervaren. Let’s meet: op e-mailadres maaike.heida-oudshoorn@studio21.nl of op telefoonnummer +31 6 1390 2640.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy