Het KNMV Motorsport Gala in Studio 21

Het KNMV Motorsport Gala in Studio 21

Even een terugblik op het KNMV Motorsport Gala in Studio 21!

Wereldkampioen motocross bij de dames Nancy van de Ven heeft de Hans de Beaufort-beker gekregen. Van de Ven ontving de prijs uit handen van NOC*NSF-directeur Marc van den Tweel tijdens het KNMV Motorsportgala in het volle Studio 21, te Hilversum.

Nancy van de Ven: “Ik zag dit echt niet aankomen. De avond ging z’n gangetje. Maar, toen de band net Natural Woman begon te spelen, dacht ik ‘het zal toch niet’. En nu toch!”

Rick Elzinga werd afgelopen seizoen Europees Kampioen motocross in de 250cc én won de Dutch Masters of Motocross 250cc. Als kers op de taart ontving hij tijdens het gala de Ben Majoor Trofee voor talent van het jaar. Rick start komend seizoen in het WK MX2 en kreeg de trofee dan ook overhandigd door David Luongo, directeur van InFront Moto Racing en daarmee organisator van het wereldkampioenschap motocross.

Jan Olthof was de eerste ontvanger van de nieuwe Duurzaamheidstrofee. Namens Motorclub Nijverdal-Hellendoorn (MCNH) is hij betrokken bij een succesvolle samenwerking met Staatsbosbeheer met betrekking tot het tegengaan van wildcrossen. Sinds afgelopen najaar wordt de opsporing gedaan met elektrische motoren.

Tijdens het gala traden verschillende artiesten op, zoals Shirma Rouse, Charly Luske & Tim Akkerman. Deze artiesten werden begeleid door de Nick Bult All Star Band (van 16 man sterk!) waardoor het gala een groot succes werd.

Lees hier meer over het KNMV Motorsport Gala 2023 in Studio 21.

Meer weten over Awardshows in Studio 21? Lees hier meer…

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy