Hét feest dat eindelijk gevierd kan worden!

Kerstborrel, personeelsfeest Studio 21

Bekijk hier onze Winterflyer

Wat ga jij doen deze winter? Staat er een kerstborrel, eindejaarsfeest of een kick off 2022 op de planning? Na een lange tijd thuis allemaal aan het werk zonder dat praatje bij het koffieapparaat of de borrel op vrijdagmiddag kijken we ernaar uit om elkaar weer te zien. Een groots personeelsfeest is een perfecte kans om je collega’s weer te ontmoeten, je teambuilding weer een nieuwe boost te geven en als werkgever de ideale situatie om je dankbaarheid uit te spreken naar je personeel. We hebben allemaal weer zin in hét feest wat eindelijk weer gevierd kan worden en dan ben je bij Studio 21 aan het goede adres.

Als full service locatie staan wij voor je klaar om van klein tot groot last minute waanzinnige evenementen te organiseren. We fight boring party’s! Everything is possible. De basis ingrediënten voor een goed feest hebben wij altijd:

  • A magical location op het Hilversum Mediapark, het hart van de showbizz en de televisie-industrie, waar je als gast even onderdeel wordt van deze magische wereld
  • Fingerlicking food & joyfull drinks
  • Entertainment en eventtechniek op het hoogste niveau
  • Een team van specialisten die alle zorgen van A tot Z uit handen kunnen nemen; van creatie tot organisatie

Dus heb jij een te gek idee? Creatief concept? En wil je dit werkelijkheid maken; bel ons op en we maken dit voor je mogelijk. Wij hebben alvast een paar ideeën voor je onder elkaar gezet om er, ongeacht de reden, een onvergetelijke winter van te maken.

Bekijk het HIER. 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy