Finale Miss Nederland 2021

Afgelopen zondag 29 augustus is de finale van Miss Nederland gehouden in Studio 21. Dit event was een groot succes waarbij we gelukkig weer 500 mensen konden ontvangen in de Studio. Het was een event vol met sfeer en gezelligheid.

Na het grote avontuur van de 9 Missen van drie maanden lang, was het eindelijk zover voor de finale. Van de 9 finalisten, werd Julia Sinning uiteindelijk na besluit van de jury bekroond als Miss Nederland 2021. Als Miss Nederland wilt Julia het perfecte plaatje doorbreken en van het ideale weggaan op social media. Op deze manier wilt Julia een rolmodel zijn voor jonge meiden in deze tijd waarbij social media centraal staat.

De finale werd gepresenteerd door Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en presentator Bart Ettekoven. De vier artiesten, Dwight Dissels , Valerie Curlingford, Patricia van Haasdrecht en Ziggy Krassenberg, hadden daarnaast geweldige optredens geleverd tijdens het event. Gelukkig konden wij dit allemaal mogelijk maken door middel van Testen voor Toegang. Op deze manier konden wij hier bij Studio 21 het event door laten gaan met publiek en de verschillende artiesten.

Door middel van onze 360 vierkante meter LED-schermen en overige techniek konden we uiteindelijk weer een magische show neerzetten voor Miss Nederland hier in Studio 21.

Bekijk hier het item bij shownieuws:

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy