Exclusieve Dinnershow Der Kreis

Event: Exclusieve Dinnershow Der Kreis

Datum: 16 mei 2022

Aantal personen: 500

Op maandag 16 mei organiseerden DER KREIS en Mijn BAD een exclusieve Dinnershow voor haar deelnemers, leveranciers en prospects. Ca. 500 bezoekers vanuit heel Nederland reisden af naar studio 21 in Hilversum om dit exclusieve evenement te vieren.

De spectaculaire avond ging van start met een gezellig samenkomen in de foyer waar leveranciers, deelnemers en prospects elkaar troffen onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij de jarenlange traditie met de haringkar eer aan werd gedaan. De branchegenoten hadden duidelijk zin in en behoefte aan een evenement: de stemming was louter positief te noemen.

Met een exclusieve DER RKEIS openingssong werd de showavond geopend en was de toon gezet. De rest van de avond was er volop entertainment met onder andere een optreden van The Soul Sisters, Richie Brown & Roy van den Akker – bekend van LA the voices –  en Bryan B. De show bood voor ieder wat wils: van Hollandse hits tot de muziek van Queen. Na de Dinnershow vond een ‘Walking Dessert’ plaats waar wederom gelegenheid werd geboden tot netwerken.

Kortom een perfecte avond om je collega eens in een andere setting te ontmoeten en als bedrijf de ideale situatie om je dankbaarheid uit te spreken en iedereen te enthousiasmeren voor de toekomst!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy