De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21

Dinnershow Grandeur Studio 21

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21! Frank Wentink en Marco Forno presenteren Dinnershow Grandeur met 40-koppige bezetting

Na diverse shows door het hele land in de afgelopen jaren, is de enige echte dinnershow weer tijdelijk terug! Midden in Hilversum op het Media Park in Studio 21. Dé plek waar het 30 jaar geleden voor Frank Wentink, oprichter van Studio 21, allemaal begon. Als grondlegger van het dinnershow-concept in Nederland heeft Wentink, die dit jaar 40 jaar in het vak zit, een dubbel jubileum. Dinnershow Grandeur speelde in 2021 een succesvolle run in het Kurhaus in Scheveningen. Het vervolg van Grandeur in Studio 21 biedt talloze aanvullende technische mogelijkheden om een spectaculaire show te presenteren. Maaike Heida-Oudshoorn (General Manager Studio 21), is verheugd over de hernieuwde samenwerking. “We zijn er trots op om de grootste dinnershow van Nederland, die geschikt is voor jong en oud, naar onze eventlocatie te halen.”

DINNER & SHOW

De huidige studio met rondom 360 graden LED-schermen, biedt plaats aan 750 dinergasten. Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest. Deze glamoureuze all-inclusive entertainment ervaring wordt aangevuld door 20 dansers in choreografie van Marc Forno die met zijn team tevens in totaal 400 kostuums heeft ontworpen. De catering wordt verzorgd door Maison van den Boer.

ARTIESTEN

Grandeur bevat optredens van o.a. de Soul Sisters en Bryan B. (winnaar Beat me: The Five Knock-Outs 2021). Maar ook van Patricia van Haastrecht (finalist The Voice of Holland 2019) en Tessa Sunniva (o.a. hoofdrollen in de musicals Anastasia, Tarzan, de Kleine Zeemeermin). Daarnaast geven Roy van den Akker en Richy Brown (vormden samen met Gordon LA The Voices), Janneke Elisabeth en Ger Savelkoul opnieuw acte de présence in Studio 21.

De exclusieve Dinnershow Grandeur staat slechts tien keer geprogrammeerd tot en met 21 januari 2023. Voor meer informatie en boekingen: dinnershow-grandeur.nl of via eventim.nl .

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy