De casting van Miss Nederland 2021 in Studio 21!

Op 29 mei 2021 is de casting van Miss Nederland gehouden in de compleet gerestylede Studio21 te Hilversum. In onze unieke eventlocatie op het hebben 50 deelnemers zich gepresenteerd aan een zeer ervaren jury en zijn uiteindelijk de 10 nieuwe finalisten van Miss Nederland gekozen die het avontuur van casting tot kroning met elkaar aangaan!

Jaarlijks houdt de Miss Nederland Organisatie een casting voor de ‘Leukste Baan van Nederland’ en gaan zij op zoek naar ‘de mooiste van het land’! Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet om het ouderwetse cliché wereldvrede of alleen maar uiterlijk en glamour. Het gaat om brains, business en beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the universe. Miss Nederland is een ‘girl next door’ met als doel een rolmodel zijn voor vele jonge meiden wat in deze tijd waar social media centraal staat ieder jaar weer laat zien hoe erg dat nodig is in deze maatschappij. Dit jaar heeft de organisatie weer 10 finalisten gevonden die aan die eisen voldoen.

De casting dag voor de Leukste Baan van Nederland, gepresenteerd door Miss Nederland 2016 Zoey Ivory, heeft ook dit jaar weer op zeer veilige wijze plaatsgevonden. Met in achtneming van de RIVM-richtlijnen en allemaal vooraf negatief getest hebben de 50 deelnemers zich gepresenteerd aan de juryleden die uit de Missen van de afgelopen jaren bestond. Nathalie Den Dekker (2012), Nicky Opheij (2017), Rahima Dirkse (2018), Sharon Pieksma (2019) en de huidige Miss Nederland Denise Speelman zijn samen met National Director Monica van Ee (en directeur van hoofdpartner hannah) na een intense, leuke dag tot een besluit gekomen.

En nu op naar de grand finale! Deze gaat eind augustus 2021 ook in Studio 21 plaatsvinden.

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy