Coiffure Award 2020/21

Wat een prachtige avond in Studio 21 tijdens de Coiffure Award 2020/21 op 12 september. Vorig jaar kon het event helaas niet doorgaan, maar wat fijn dat het dit jaar weer kon hier in Studio 21. De organisatie, de modellen, de techniek en het publiek kwamen allemaal weer samen en zorgde wederom voor een geweldige awardshow. Het was een event waarbij 99 genomineerden streden om de felbegeerde kappersprijzen. Elke genomineerden mocht een partner meenemen en de fans konden van een afstand meekijken via de livestream.

Het event begon met een eigen geschreven lied van Karin Bloemen over de Coiffure Award. Presentator Rick Brandsteder had de eer om het event te presenteren en de 13 awards uit te reiken. Het was een feestelijk event met een leuke show eromheen. Uiteindelijk won Juliette den Ouden uit Amsterdam de Coiffure Award; Hairdresser of the Year.

Al met al was het een mooi event waar wij als team met veel plezier op terugkijken en dankbaar zijn voor de jarenlange samenwerking met Schwarzkopf Professional. Dank je wel Laura van de Graaf voor deze mooie review:

“Studio21 is al sinds lange tijd dè lokatie waar we jaarlijks ons prestigieuze Coiffure Award gala organiseren. En dit keer was het helemaal bijzonder! Met de 360 graden projectie op de schermen, de inrichting met verschillende niveaus en kleuren, alles ademt luxe en glamour in deze state-of-the art ruimte. De samenwerking verloopt altijd soepel en onze organisatie wordt door het team centraal gesteld, precies wat je van zo’n professionele club mag verwachten! Wij verheugen ons nu al op de volgende editie, als we tijdens ons 30-jarig jubileum de Coiffure Awards zullen uitreiken.”
– Laura van de Graaf – Event Manager Schwarzkopf Professional

Bekijk hier de foto’s van de Coiffure Awards;

Coiffure Award

Fotograaf: Get in the Picture – Bedrijfsfotografie (g360.nl)

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy