JUBILARISSENFEEST

NEEM CONTACT MET ONS OP

JUBILARISSEN

Ben jij er klaar voor om jouw jubilarissen op een andere manier te bedanken en het podium te geven wat ze verdienen na zoveel jaren inzet?  Weet dat Studio 21 er bij uitstek dé plek voor is! Het is groots, maar toch intiem waardoor je toch net die persoonlijke benadering hebt waar je naar op zoek bent.

Studio 21 streeft ernaar om gasten vanaf het eerste moment een warm welkom te bieden. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte binnenkomst over de rode loper door de decorgang, langs de perswand en met een mogelijkheid voor een feestelijk glas champagne. Het diner is een culinair meesterwerk dat aan tafel wordt geserveerd, met decoratie die aansluit op jouw wensen.

ENTERTAINMENT

Heb je al gedacht aan een avond vol entertainment? Nodig al je collega’s uit en geef ze een avond om niet te vergeten; te denken valt aan een dinnershow! Zo vier je niet alleen je jubilarissen, maar heb je ook gelijk al je collega’s bij elkaar om ze te bedanken voor al hun inzet. En vergeet ook vooral de streamers niet, voor een knallend effect!

Studio 21 heeft jarenlange ervaring met het organiseren van personeelsbijeenkomsten en deze ervaring vertaalt zich in exclusieve faciliteiten om jouw feest tot een spektakel te maken. De mogelijkheden zijn grenzeloos, van energieke dansacts tot ontroerende muzikale optredens en swingende live bands. Onze schatkist aan talenten en artiesten staat tot jouw beschikking, zorgvuldig geselecteerd om perfect aan te sluiten bij de sfeer van jouw event. Of het nu plaatsvindt in de Studio zelf of tijdens de afterparty in de stijlvolle Foyer, waar gasten de gelegenheid hebben om hun dansschoenen aan te trekken na het diner! Studio 21 maakt voor iedereen een avondvullende  entertainende avond op maat.

PERSONALISEREN

In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jouw merk verweven kan worden in het event. Wij hebben slimme tools om de hele venue te stijlen naar specifieke wensen. Zo hebben we alle ruimte en faciliteiten om je jubilarissenfeest te personaliseren. Een uitgerolde loper bij de entree geheel in eigen kleur, de gang helemaal aangekleed met eigen huisstijlelementen en in de foyer hebben we nog genoeg mogelijkheden, zoals onze fotobanners.

En vergeet natuurlijk niet het 360graden aan LED in de Studio waar je de branding geheel kan doortrekken.

CENTRALE LIGGING

Dankzij onze centrale ligging midden in Nederland op het Media Park in Hilversum is Studio 21 de ideale ontmoetingsplek voor mensen vanuit verschillende vestigingen van jouw organisatie. Met de nabijheid van snelwegen, 1.500 parkeerplaatsen op het Media Park, een bushalte en treinstation voor de deur, is Studio 21 gemakkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen.

Hilversum Media Park zelf is een bruisende locatie met vernieuwingen. Naast de magie van de TV-studio’s zijn er steeds meer horecavoorzieningen en andere gezellige plekken op het park.

Download hier onze venuerider!

LET’S GET IN TOUCH

Ben jij helemaal enthousiast geworden, of zou je graag de Studio in het echt willen voelen om de magie te ervaren? Dat kan! We nodigen je graag uit om alles te laten zien en te vertellen wat er allemaal nog meer mogelijk is. Neem contact met ons op en  Laura helpt je graag verder.

info@studio21.nl 035-6777345

Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is in Studio 21? Kijk dan snel hier

Events

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21