De Tuin van 2020;  Wintereditie!

De Tuin van 2020 Wintereditie brengt vanaf oktober elk weekend artiesten en dj’s samen in een bijzonder nieuw theater in Hilversum: Studio Twenty One. De optredens worden gehouden in het speciaal ontworpen theater dat met een 360 graden videoscherm, geluid, licht en podium uniek is in Nederland. 

KOOP HIER JE TICKETS!

Het wordt een winter die je zal betoveren!

 • Sunnery James & Ryan Marciano
 • André Hazes
 • Kris Kross Amsterdam
 • Snelle
 • Paul de Munnik & van Dik Hout
 • Sam Feldt LIVE
 • Tino Martin
 • U2 by 3J's
 • La Fuente - Full Colour Innercircle
 • Paul de Leeuw
 • Nicky Romero
 • Typhoon
 • Rolf Sanchez
 • Lucas & Steve
 • Diggy Dex
 • Trijntje Oosterhuis
 • Davina Michelle
 • En vele anderen...
Vind hier de actuele data!
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

Veelgestelde vragen

Wat is De Tuin?

De Tuin van 2020 brengt elk weekend artiesten en dj’s samen in een bijzonder nieuw theater in Hilversum: Studio Twenty One.

De optredens bieden plaats aan maximaal 350 mensen in het speciaal ontworpen theater dat met een 360 graden videoscherm, geluid, licht en podium uniek is in Nederland. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt voor het initiatief, dus zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand een vanzelfsprekendheid.

Bestel hier tickets voor jouw favoriete artiest of dj. Het wordt een winter die je zal betoveren!

Waar is De Tuin?

De wintereditie van de Tuin van 2020 vindt plaats in Studio Twenty One, Hilversum.

Joop van Den Endeplein 7
1217 WJ, Hilversum

Deze locatie is omgetoverd tot een magische tuin en uniek door de ronde setting. De 360 graden led schermen rondom geven een nieuwe beleving aan de show.

Bestel hier tickets voor jouw favoriete artiest of dj. Het wordt een winter die je zal betoveren!

Hoe laat is De Tuin?

De artiesten en dj’s treden op verschillende tijden op. Kijk in de ticketshop van jouw favoriete artiest voor de juiste tijden.

Hoelang duurt een optreden?

Een optreden of show in De Tuin van 2020 duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Bezoek De Tuin

Via deze pagina kun je tickets voor jouw favoriete artiest of dj bestelen. De verkoop start donderdag 17 september om 10.00 uur.

Zijn er zitplaatsen aanwezig?

Alle tickets voor de Tuin van 2020 zijn tafelreserveringen. Je zult dus altijd aan een tafel geplaceerd worden. In verband met de huidige regelgeving is het niet toegestaan om tijdens het optreden te gaan staan.

Mag ik zelf een tafel kiezen?

De tafelindeling wordt voorafgaand aan de show gemaakt.

Wij hanteren de maatregelen die op dit moment in horecaondernemingen gehanteerd worden. Het is daarom toegestaan om met één huishouden aan één tafel te zitten. Vink hiervoor deze opt in aan in het bestelproces.

Kom je niet uit één huishouden? Dan kun je maximaal met twee personen aan één tafel zitten.

Wil je graag (op afstand) naast familie/ vrienden zitten? Geef dit vooraf door via info@detuinvan2020.nl. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Is de locatie toegankelijk voor een rolstoel?

Studio Twenty One is rolstoeltoegankelijk. Kom je met een rolstoel? Laat het ons vooraf even weten via info@detuinvan2020.nl, dan houden wij hier rekening mee.

Is er een garderobe aanwezig?

In Studio Twenty One is een garderobe aanwezig.

Is er een minimumleeftijd?

Er geldt geen minimumleeftijd in De Tuin van 2020. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht. Daarnaast vragen wij iedereen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Is het toegestaan om foto's en/of video's te maken?

Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s zonder verwisselbare- of telelens) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera.

Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Selfie-sticks zijn niet toegestaan.

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar Studio Twenty One.

Hoeveel kost een ticket?

De kosten van een ticket verschillen per artiest en vind je terug in de ticketshop. Er zijn tickets vanaf €40,00, exclusief servicekosten.

Alle tickets zijn exclusief eten en drinken. Wil je wat lekkers op tafel hebben staan bij aankomst? Bestel dan in de ticketshop ook een arrangement. Bekijk hier welke arrangementen er worden aangeboden.

Wat houdt een upgrade precies in?

Het is mogelijk om vooraf al wat lekkers te bestellen in de vorm van een upgrade bij je ticket. Bekijk hier welke arrangementen er besteld kunnen worden.

Het is ook mogelijk om in Studio Twenty One te beslissen, tijdens de show is er een aparte menukaart met beschikbare hapjes en drankjes.

Kunnen jullie rekening houden met allergieën en/of dieetwensen?

Dit is mogelijk. Geef dit bij het bestellen van je tickets/upgrades aan in de ticketshop of mail ons hier achteraf over via info@detuinvan2020.nl.

Ik kan mijn tickets niet terugvinden, wat nu?

Controleer allereerst je spambox, soms wordt de bevestigingsmail onderschept door te strikt afgestelde spamfilters. Zit hij hier niet in? Vul dan hier je bestelgegevens in en we zullen je de bevestigingsmail met tickets opnieuw sturen. De mail wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst.

Kan ik de tickets vanaf mijn mobiel laten scannen?

Ja, je hoeft de tickets niet uit te printen. Je tickets kunnen vanaf je mobiele telefoon gescand worden.

Wordt het programma later uitgebreid?

Dat is wel de bedoeling. Op de site van De Tuin van 2020 vind je het meest actuele programma. Momenteel zijn we natuurlijk ook bezig met nieuwe artiesten. Zij zullen via het Instagram kanaal @detuinvan bekend worden gemaakt.

Wat doen jullie aan veiligheidsmaatregelen?

Elk optreden biedt plaats aan maximaal 350 mensen in het speciaal ontworpen theater. Hier zijn de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt, dus zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand zijn vanzelfsprekend.

Wat gebeurt er als De Tuin niet plaats kan vinden?

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de optredens in De Tuin alsnog moeten worden gecanceld, bijvoorbeeld doordat het COVID-19 virus opnieuw opbloeit, dan zullen bezoekers daar geen enkele hinder van ondervinden. Artiesten en organisatie garanderen dat bezoekers hun aankoopbedrag wordt teruggestort.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder of mail naar info@detuinvan2020.nl. Neem geen contact op met Studio Twenty One.

Waar kan ik in de buurt overnachten?

Op het Media Park kunt u overnachten bij het Amrâth Hotel Hilversum voor een vriendenprijs! Klik hier om te boeken.