IT’S A KIND OF MAGIC

NEEM CONTACT MET ONS OP

PERSWANDEN

Ontvang je gasten op een glamoureuse manier. De loper ligt klaar en zodra je de decorgang binnenloopt staan jouw gepersonaliseerde perswanden klaar. Het mooie is dat we alles naar huisstijl kunnen aanpassen, zelfs het LED licht in de entree! Zo betrek je je gasten meteen bij het evenement. Aangekomen bij de foyer kan je je branding meteen doortrekken, we hebben verschillende mogelijkheden en kunnen overal meedenken.

AWARDSHOW

Maak van je evenement een echte awardshow! Wij nemen de gasten graag mee in het beste wat er te krijgen is, state-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn. Geen lange intro met tekstjes, maar dynamisch instartjes vliegend over het LED-scherm, een indrukwekkende lichtshow om de spanning op te bouwen tot aan special effects om de zaal letterlijk weg te blazen! En… wie gaat er met de felbegeerde award naar huis?

VASTE CATWALK

Studio 21 staat bekend om zijn ronde Studio, maar wat ook uniek is is ons 360graden LED scherm! Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met de LED-schermen en overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt naar niet naar een beleving, maar je zit er middenin. Wat ook fijn is, is dat in het midden een vaste catwalk staat waar iedereen een groots moment kan beleven.

PRODUCTLANCERING

Onze locatie leent zich ook perfect voor een productlancering zowel in de foyer als in de Studio. We horen je denken, in de Studio? Zeker! We hebben tribunes op verschillende hoogtes, waardoor je bijvoorbeeld op de bovenste tribune jouw producten kan tonen. We hebben zelfs motoren op de catwalk laten rijden, dus niks is onmogelijk…

Download hier onze venuerider!

INSPIRATIE

Wil je weten hoe dit er in het echt uitziet? Bekijk dan hier de compilatie van de Coiffure Awards 2023!

LET’S GET IN TOUCH

Ben jij helemaal enthousiast geworden, of zou je graag de Studio in het echt willen voelen om de magie te ervaren? Dat kan! We nodigen je graag uit om alles te laten zien en te vertellen wat er allemaal nog meer mogelijk is. Neem contact met ons op en  Laura helpt je graag verder.

info@studio21.nl 035-6777345

Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is in Studio 21? Kijk dan snel hier

Events

DEZE OPDRACHTGEVERS KOZEN VOOR STUDIO 21